Lounais-Suomen Aluehallintaviraston päätöksestä kaikki kuntosalit alueella joudutaan sulkemaan, joten mekin joudumme valitettavasti sulkemaan Sports Gymin ja CrossGymin ovet väliaikaisesti. Päätös tehtiin 29.12.21 ja on voimassa 1–15.1.22.

Sulku ei kuitenkaan tarkoita ovien totaalista lukkoon laittamista, vaan jäsenet saavat varata neljää eri liikuntatilamme (Heavy, Wellness, Rehab&Spin ja CrossGym) omaan käyttöön. Varauksia WA ryhmän kautta. Ilmoita puhelinnumerosi ja nimesi Svantelle 0400-524330 jos haluat olla mukana.

Nuorisokorttilaisille (2004 syntyneet tai nuorimmille) järjestämme omaa ohjattua likuntaaikaa ma - to 15.30-17.30. Nuoriso tulee pääovesta sisään (edellyttää maskinkäyttöä) ja Wellnesstilassa voi harjoitella.

Pukutilat eivät ole käytössä joten tule valmiiksi treenipuettuna!

THLn arvion mukaan kuntosalit ja yksilöllinen harjoittelu kuuluu vähäisen riskin tilanteisiin sekä taruntariskin ja leviämispotentiaalin kannalta. Koko korona-ajan olemme yrittäneet tehdä parhaamme noudattamalla kaikkia rajoituksia ja viranomaisten ohjeistuksia, jotta kaikilla olisi mahdollisuus pitää huolta kunnostaan ja pysyä liikkeellä turvallisesti saleillamme. Näin myös nyt!

Monet teistä ovat olleet matkassamme hyvin pitkään, lukuisat myös läpi koko korona-ajan, vaikka treenikerrat olisivat jääneet vähäisiksi. Tästä me olemme loputtoman kiitollisia. Me tarvitsemme teitä, nyt ja tulevaisuudessa! Tiedämme tämän tilanteen koskettavan monia, mutta jos sinulla on mahdollisuus pitää jäsenyytesi voimassa arvostamme sitä erittäin paljon. Pyydämme olemaan yhteydessä sähköpostitse info@sportsgym.fi kaikissa kysymyksissä, jotka koskevat jäsenyyksiä. Näihin vastaamme 3.1.22 alkaen. Tämä koskettaa meitä kaikkia, ja voimme vain tukea toisiamme tällä ajalla. Jaksamme rakkaat jäsenet myös tämän läpi!