Palvelut

Vastaanotto

Asiakaspalvelu on meillä lähellä sydäntä. Haluamme että viihdyt meillä ja että tunnet olevasi osa meidän isoa Sports Gym-perhettä. Olemme iloisia että tulet meille treenaamaan ja teemme parhaamme joka päivä jotta tuntisit olosi tervetulleeksi joka kerta! Vastaanoton henkilökunnalta voit aika kysyä mieltäsi askarruttavia asioita. Vastaanoton yhteydestä löytyy Shop josta voit ostaa esimerkiksi proteiinipatukan tai palautusjuoman. Täältä löytyy myös treenitarvikkeet, juomapullot ja treenivaatteet.

Shop

Sports Gymin Shopissa myymme laatutuotteita tukemaan harjoitustasi. Täältä voit ostaa esim. heraproteiinia, gaineria, kreatiinia, treenivaatteita ja treenivarusteita.
Noin joka toinen kuukausi tilaamme treeni- ja vapaa-ajanvaatteita merkeiltä Better Bodies ja GASP. Voit katsoa merkkien valikoiman heidän omilta kotisivuiltaan ja ilmoittaa tilauksesi vastaanottoon.

Sports Gymin jäsenille kaikki Shopin tuotteet -10%! *

Tuotemerkit:

– Scitec Nutrition
– Better Bodies
– GASP
– FAST
– NOCCO

* Koskee tuotteita yli 10€. Ei koske aletuotteita.

Avainsali

Avainsali

Tägilläsi/avaimellasi voit treenata vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella. Tägillä pääset treenaamaan vuoden JOKAISENA PÄIVÄNÄ aamusta alkaen klo 5.00, iltaan klo 22.00 asti. Tägi/avainkortti on EHDOTTOMAN henkilökohtainen.

Tägin avulla salilla käyminen merkitsee vastuuta ja luottoa. Sinun tulee päästää sisälle vain itsesi, ja aina rekisteröidä käyntisi. Muita henkilöitä ei missään tapauksessa saa päästää sisälle! Väärinkäytön seurauksena veloitamme sinulta 50€ tai annamme treenikiellon (väh. 1kk).

Lahjakortit

Sports Gymin lahjakortti on arvostettu lahja!

Lahjakortti on helppo lahja joka antaa vastaanottajalleen mahdollisuuden löytää treeni-ilon meillä! Lahjakortit käyvät maksuvälineenä sekä Sports Gymillä että Crossgymillä. Voit ostaa lahjakortin omavalinnaiselle summalle ja se on voimassa 3kk ostopäivästä.

Tanita

Sports Gymiltä löytyy Tanita SC-330 vaaka joka antaa sinulle paljon enemmän tietoa kun tavallinen vaaka. Tanitavaaka käyttää teknologiaa joka antaa hyvän kokonaiskuvan terveydestäsi. Tanitamittaus antaa paljon tietoa, ei pelkästään kehon painosta vaan myös miten paino on jakautunut mitä tulee lihaksiin ja rasvamassaan, viskeraaliseen rasvaan, luumassaan sekä mikä on metabolinen ikäsi. Tanitamittauksella voit helposti seurailla omia tuloksiasi sekä kehitystäsi. (Tanitamittaus kuuluu PT-palvelujen hintaan)

Hinnat:

10x-kortti jäsenille: 45€
10x-kortti normaali hinta: 64€
Kertamaksu 9€

Solarium

Tule rentoutumaan ja ruskettumaan solariumiin!

Solariumin toiminta perustuu ultaviolettisäteilyyn, jota käytetään perinteisesti keinotekoisen rusketuksen aikaansaantiin ilman aurinkoa. Kaunis ruskea iho saa sinut tuntemaan itsesi raikkaaksi ja kauniiksi!

Auringonotto solariumissa antaa energiaa, etenkin vuoden pimeinä aikoina!

Ota aurinkoa turvallisesti. Huomioi ihotyyppisi ja ota aurinkoa sopivan usein ja sopivan pitkään.

Hinnat:

10x-kortti jäsenille: 45€

10x-kortti normaali hinta: 64€

Kertamaksu 9€

Solariumiin kannattaa varata aika etukäteen!

Lasten leikkipaikka

Koko perhe on tervetullut Sports Gymille!

Sports Gymin liikuntakeskuksesta löytyy oma viihtyisä leikkipaikka pienimille lapsille. Tänne lapset voivat tulla leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä silloin kun vanhemmat treenaavat. Leikkipaikasta löytyy pallomeri, liukumäki, leluja ja videoelokuvia.

Vanhemmilla on vastuu lapsista leikkipaikassa.