Kuntosali

Kuntosaliharjoittelu

Sports Gymiltä löytyy kuntosaliharjoittelumahdollisuuksia kuudesta eri salista, joka päivä klo 5-22. Meiltä löytyy Wellness sali, jossa on mahdollisuus perinteiseen laiteharjoitteluun ja täältä löytyy myös vapaita painoja sekä useita lämmittelymahdollisuuksia; juoksumattoja, ski-&soutulaitteita, kuntopyöriä sekä crosstrainerit. Täältä useammat aloittavat oman kuntosaliharrastuksensa, sali sopii jokaiselle treenitasolle. Rehab&Spinning&Virtual salissa harjoittelevat yleensä eläkeläiset, mutta kuka vaan saa tietenkin treenata myös täällä. Kyseinen sali on rauhallinen, eli jos kaipaat rauhallista ympäristöä harjoittelusi ajan, tämä on oikea paikka sinulle. Tässä salissa voit myös kokeilla meidän monipuolisia virtuaalitunteja - ihan kuin olisi oma PT mukana treenissä!

Heavy salissa sen sijaan on menoa, musiikkia, fiilistä ja no pain no gain-asennetta. Ihan omanlaisensa treeniympäristö, josta on tullut monen sportsgymiläisen lempisali, kuulemme usein että tällaista salia ja tunnetta ei muualta löydy! Tänne hakeudutaan silloin, kun treenikokemusta on jo hiukan kertynyt tai jos muuten vaan on rohkea 😉 Crosstraining&Energy salissa harjoittelemme liikkeitä joita varten vartalomme on tehty, eli nostellaan, vedellään, työnnellään, heitellään, juostaan ja kiipeillään. Täältä löytyy kaikki toiminnalliseen harjoitteluun: levytankoja, kahvakuulia, kuntopalloja, käsipainoja, plyobokseja, renkaita, kiipeilyköysiä, soutulaitteita jne.

Ryhmäharjoittelutunnit ja yksityisvarauksia järjestämme pääasiallisesti Dance&Mind salissa tai Vintti salissa. Nämä salit ovat tietenkin myös käytössäsi, silloin kun niissä ei ole ryhmäliikuntaa käynnissä. Täällä voit venytellä vapaasti tai muuten hyödyntää suuria tiloja harjoitteluusi. Crosstraining&Energy salissa on viikolla joitain varauksia.Tarkista viikottainen aikataulu! Wellness sali ja Heavy sali ovat aina käytettävissäsi sinuun omaan kuntosaliharjoitteluun!