Kuntosali

Kuntosaliharjoittelu

Sports Gymiltä löytyy kuntosaliharjoittelumahdollisuuksia useammasta eri salista, joka päivä klo 5-22. Meiltä löytyy Wellness-sali, jossa on mahdollisuus perinteiseen laiteharjoitteluun, vapaita painoja sekä useita lämmittelymahdollisuuksia; juoksumattoja, soutulaitteita, kuntopyöriä sekä crosstrainerit. Täältä useammat aloittavat oman kuntosaliharrastuksensa, sali sopii jokaiselle treenitasolle. Yhdistetyssä Rehab&Spinning-salissa harjoittelevat yleensä eläkeläiset, mutta kuka vaan saa tietenkin treenata myös täällä. Kyseinen sali on rauhallinen, eli jos kaipaat rauhallista ympäristöä harjoittelusi ajan, tämä on oikea paikka sinulle. Jos elät vauva-arkea ja tuntuu vaikealta löytää omaa treeniaikaa kotona, olemme varanneet Rehab&Spinning-salin arkisin klo 15-17 MUM/DAD&BABY-treeneille.

Heavy-salissa sen sijaan on menoa, musiikkia, fiilistä, no pain no gain-asennetta ja crosstraining-mahdollisuuksia. Ihan omanlaisensa treeniympäristö, josta on tullut monen sportsgymiläisen lempisali, kuulemme usein että tällaista salia ja tunnetta ei muualta löydy! Tänne hakeudutaan silloin, kun treenikokemusta on jo hiukan kertynyt.

Energy-, Dance- ja Yoga&Mind-salit ovat tietenkin myös käytössäsi, silloin kun niissä ei ole ryhmäliikuntaa käynnissä. Saleihin voi esim. ripustaa nyrkkeilysäkkejä, käyttää ryhmäliikuntavälineitä, venytellä tai ihan vaan käyttää saleja omiin treeneihin.