Club 65+

Tervetuloa Sports Gymin senioriklubiin!

Meiltä löydät treenin joka sopii sinulle joka olet yli 65v tai varhaiseläkkeellä. Klubihintaan sisältyy kuntosaliharjoittelua päivittäin vuoden ympäri klo 7-15 välissä. Syksyisin & keväisin saat myös veloituksetta osallistua ohjattuun (G)old Ladies & (G)old Boys-senioriryhmään.

Kuntosaliharjoittelu

Seniorien oma sali on käytössäsi. Kuntosalilaitteemme ovat helppokäyttöisiä ja niihin saa helposti laitettua oikeat asetukset. HUR-laitteet toimivat ilmapainevastuksella ja ovat erityisen sopivia senioreille sekä kuntoutukseen. Niissä on matala alkuvastus (0 kg) sekä helppo vastussäätö. Sinulla on myös Sports Gymin kaksi muuta kuntosalia käytössäsi.

RYHMÄLIIKUNTA

Seniorituntimme (G)old Ladies & (G)old Boys on suunniteltu senioreita varten.  Tunti on kuntopiirityyppinen jossa tehdään liikkeitä koko vartalolle eri laitteissa. Kaikki liikkeet voidaan muokata niin että treeni sopii juuri sinulle. Annamme mielellämme vaihtoehtoja liikkeille.

Treeni on suunniteltu niin että kuka tahansa voi olla mukana oman kykynsä mukaan. Painotamme harjottelussa lihasvoiman rakentamista, kunnon kohentamista, liikkuvuuden lisäämistä, tasapainon harjoittamista sekä viihtyvyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Ryhmäliikuntatuntia saat mielellään tulla kokeilemaan kerran veloituksetta. Lisätietoja hinnoista löydät täältä.

Club65+ jäsenyyteesi kuuluu (G)old Ladies & Boys kuntopiiritunnit. Jos haluat osallistua muihin aamupäivätunteihin voit hankkia Club65+ 10x-ryhmäliikuntakortin hintaan 50€ (koskee arkipäiviä).

SINUN VUOKSESI

Henkilökuntamme avustavat laitteiden säätöjen ja liiketekniikoiden kanssa tarvittaessa. Joa haluat yksilöllisen treeniohjelman voit varata ajan henkilökohtaiselle valmentajalle (PT). Valmentaja on lisäpalvelu joka varataan asiakaspalvelussa.

 

Vuosikortti

65-69 vuotiaille 290€ / vuosi

Kun olet täyttänyt 70 vuotta palkitsemme treenisi treenibonuksella. Joka vuosi kun uudistat vuosikorttisi saat edullisemman hinnan, ja vähitellen treenaat VELOITUKSETTA! Katso hinnasto

1:nen            249€
2:nen            219€
3:s                 199€
4:s                 189€
5:s                 179€
6:s                 169€
7:s                 159€
8:s - 20:s       149€ / vuosi

21:nen            VELOITUKSETTA