Ajankohtaista

InBody-mittaus Sports Gymillä ma 11.10

InBody-mittaus Sports Gymillä ma 11.10

Ma 11.10 klo 16-20

Easyway Finland Oy:n InBody770-mittaus edulliseen hintaan 25 euroa! Tapahtuma on kaikille avoin. Testaajana Ossi Nikula. Voit ilmestyä paikan päällle kun sinulle sopii. Tervetuloa!

Syksy 2021🍂

Syksy 2021🍂

Viikosta 34 lisäämme ryhmäliikuntatarjontaa. Kaikkea ei tule kerrallaan, vaan etenemme pikkuhiljaa. Vakkarituntien (Pump, Spinning & Zumba) lisäksi ainakin seuraavat tunnit ovat palaamassa ohjelmistoon syksyn aikana: PowerYoga (v34), Step, Coreball, HIIT, Kian Crosstraining, Circuit, Gold Boys & Ladies, aamutunnit, iltaspinning… Kaikki tunnit eivät ole tarjolla viikoittain, joten kannattaa ottaa tavaksi käydä päivittämässä ja tarkistamassa viikko-ohjelma kotisivuilta. Tarkista erityisesti päivämäärä ohjelman yläpuolella, useimmiten ohjelma voimassa su-la. Päivitämme lauantaisin/sunnuntaisin joka viikko. Tarkista myös, onko tunti WhatsApp-ryhmä (WA). Jos on, tarvitsee ilmoittautua mukaan tunnille. Ilmoittautumiset helpottavat rekisteröintejä esimerkiksi CrossGymillä, sekä tunneilla, jotka pidetään vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella. Sinulla, jolla on Yhdistelmäkortti voit myös tästä lähtien osallistua Crosstraining-tunneille CrossGymillä. KOKEILE!

Huomioi myös, että vastaanoton aukioloajat ovat rajalliset, ja että palvelemme mielellämme etänä myös silloin kun emme ole paikan päällä. Avaintägilläsi pääset normaaliin tapaan treenaamaan klo 5-22 välillä joka päivä. Erilaisten kysymysmerkkien takia koskien joitakin tunteja, tulemme ilmoittamaan Surprise Workouteista, yllättävistä muutoksista, indoor/outdoor suht nopealla aikataululla WA-ryhmiin ”Zumba/Step mm🤩” tai ”Svantes Surprise”. Suosittelemme olemaan osallisena jossain WA-ryhmässä, jolloin pysyt päivitettynä. Kotisivuilta kannattaa myös ottaa tavaksi käydä kurkkaamassa ”AJANKOHTAISTA”. Sinne päivitämme mm. kuukausikirjeitä, mahdollisia kampanjoita sekä muuta hyödyllistä tietoa. Ihanaa elokuun loppua kaikki! STAY TUNED! 🤩

ELOKUU KUUKAUSIKIRJE

ELOKUU KUUKAUSIKIRJE

Kuukausi kun rupeaa tapahtumaan salilla🤩 Odotamme innokkaita kävijöitä ja kaikki haluavat enemmän tunteja viikko-ohjelmaan. Osallistu ILMAISTAPAHTUMAAN Sports Gym in the Cityyn - toivomme, että tuot silloin ystäviäsi mukaan kokeilemaan Zumbaa! Paikka: KESKUSPUISTO. TAPAHTUMA EI VARMAAN TULE TÄYTEEN, joten käy tunnilla normaalisti! Yhdistelmäkortilla pääset nyt myös Crosstrainingtunneille. Voit jo tällä viikolla keskiviikkona klo 18.15 kokeilla Svanten CrosstrainingBasic CrossGymillä. Ilmoittautumisia Crosstraining WA-ryhmään! Sports Gymin WEBSHOP aukeaa maanantaina 2.8. Lisäämme siihen tuotteita vähitellen. ELOKUUN KAMPANJA on suunnattu uusille asiakkaille - yritämme aktivoida uusia kiinnostuneita mukaan jotta voimme tarjota enemmän KAIKILLE! Loppukesän terveisiä Sports Gym & CrossGym Crew❤️

KAMPANJA ELOKUU🤩

KAMPANJA ELOKUU🤩

UUSI ASIAKAS JA EPÄVARMA SIITÄ, MITEN KAIKKI TOIMII SPORTS GYMILLÄ?TUTUSTUMISKUUKAUSI 35€.
– Sports Gymin rajaton käyttö 1kk
– sisältää avainkortin 5-22
Tee ostosi täältä 2.8.2021 alkaen tai ota yhteyttä vastaanottoon.

UUSI ASIAKAS JA EPÄVARMA SIITÄ, MITEN KAIKKI TOIMII CROSSGYMILLÄ?TUTUSTUMISKUUKAUSI 35€.
– CrossGym24h rajaton käyttö 1kk + Svanten ohjattu CrosstrainingBasic ajankohtaisen viikko-ohjelman mukaan 
– sisältää 24h-avainkortin
Tee ostosi täältä 2.8.2021 alkaen tai ota yhteyttä vastaanottoon.

IHANAA JUHANNUSTA!!

IHANAA JUHANNUSTA!!

AVAINKORTILLA JOKA PÄIVÄ 5-22

Vastaanotto auki taas ma 28.6 16-18. Kiireellisissä asioissa soita 02-4580606!

KESÄKORTIT MYYNTIIN!

KESÄKORTIT MYYNTIIN!

Kesäkortit ovat nyt myynnissä 177€ / 162€. Hanki omasi tämän viikon aikana 🙂

Hauskaa Vappua!

Hauskaa Vappua!

AVAINKORTILLA JOKA PÄIVÄ 5-22

to 29.4 klo 5.40 Spinning + Pump

Vastaanotto suljettu 29.4 - 2.5

 

Suljettu 1-18.4

14.4.21 AVI:n päätöksen mukaan sisätilat suljettu 18.4.21 asti

Lounais-Suomen Aluehallintaviraston päätöksestä kaikki kuntosalit joudutaan sulkemaan. Päätös tuli tänään illalla, joten 6,5 h varoitusajalla ja raskain sydämin joudumme sulkemaan Sports Gymin ja CrossGymin 1–14.4 väliseksi ajaksi.

Aktiivisille jäsenillemme tarjoamme Online-jumppia sekä lainaamme välineitä kotitreenejä varten. Jos haluat lainata välineitä, voit huomenna torstaina klo 15.30–17.30 tulla hakemaan pump-tangon sekä steppilaudan ulkovarastosta. Tiistaina 6.4 lainaamme välineitä Sports Gymillä klo 11–12 sekä klo 15–18. Keskiviikkona 7.4 lainaamme välineitä CrossGymillä klo 16–18.

Olemme kiitollisia, jos pidät jäsenyytesi voimassa, ymmärrämme myös sinua, joka joudut jäädyttämään jäsenyytesi. Pyydämme olemaan yhteydessä sähköpostitse (info(a)sportsgym.fi) kaikissa kysymyksissä, jotka koskevat jäsenyyksiä. Näihin vastaamme 6.4 alkaen. Tämä koskettaa meitä kaikkia, ja saamme tukea toisiamme etänä nyt hetken. Yhdessä olemme vahvoja ja jaksamme myös tämän läpi!

PÄÄSIÄISVIIKKO 30.3-6.4.2021

PÄÄSIÄISVIIKKO 30.3-6.4.2021

Vastaanotto auki:

Ti 30.3 klo 16-20

Ke 31.3 klo 9-12 & 16-18

To 1.4 klo 16-18

KATSO OHJELMASTA LISÄTIETOA OHJATUISTA TUNNEISTA!

Hauskaa pääsiäistä!

TÄRKEÄ TIEDOTE!

TÄRKEÄ TIEDOTE!

Varsinais-Suomen Aluehallintaviraston ohjeistuksen mukaan saamme myös jatkossa treenata 10 henkilöä / tila. Sinulla on asiakkaana velvollisuus huolehtia siitä, ettei määrä ylity, kun olet treenaamassa ja että ohjeistuksia seurataan. Yleinen suositus on käyttää kasvosuojaa. Ohjeistusten mukaan olemme tehneet seuraavat toimenpiteet 6.3.2021 alkaen:

KUNTOSALIT:

 • 10 henkilöä / tila (Heavy, Wellness, Spinning). Tee koko treenisi YHDESSÄ salissa.
 • Vältä pukuhuoneiden käyttöä, max 2 henkilöä yhtä aikaa pukuhuoneissa.
 • Suihkut eivät ole käytössä.
 • Tule sisään, treenaa, poistu. Vältä turhaa oleskelua tiloissa.
 • Pidä 2m turvaväliä kanssatreenaajiin.
 • Seuraa kaikkia kuntosalin hygieniaohjeistuksia.

RYHMÄLIIKUNTA:

 • 10+1 henkilö / tunti.
 • Tule sisälle vastaanoton kautta, mene suoraan saliin jossa tuntisi pidetään ja vältä muiden tilojen käyttöä.
 • Vältä pukuhuoneiden käyttöä, max 2 henkilöä yhtä aikaa pukuhuoneissa.
 • Suihkut eivät ole käytössä.
 • Pidä 2m turvaväliä kanssatreenaajiin.
 • WhatsApp-ilmoittautumiset klo 6.00 aamutunneille, PowerYoogaan, Crosstrainig- sekä CoreBall-tunneille.
 • Seuraa kaikkia kuntosalin hygieniaohjeistuksia.

YHDESSÄ SEURAAMME OHJEISTUKSIA NIIN SAAMME PITÄÄ SALIN AUKI!

Tilannetiedote 25.2

Hyvät jäsenet!
Vielä on epäselvää miten uudet rajoitukset vaikuttavat toimintaamme. Jatkamme entisillä rajoituksilla kunnes saamme viranomaisilta päätöksiä ja selvät ohjeet. Muistutamme 2m turvavälistä ja desinfioinnista. Ilmoitamme heti kun jotain selviää. Pitäkää huolta, yhdessä olemme vahvoja!
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Mikä vuosi! Jos joku olisi vuosi sitten sanonut että tulisimme vuonna 2020 sulkemaan salin muutamaksi viikoksi keväällä globaalin tekijän vuoksi, ja että suurimman osan vuodesta joutuisimme ottamaan tämän näkymättömän osallistujan huomioon jokaisessa päätöksessä emme olisi uskoneet. Sports Gym ei ole koskaan kokenut mitään vastaavaa!

Vuorovaikutus asiakkaidemme kanssa on ollut pääosassa jokaisessa päätöksenteossa. Yhdessä olemme Sports Gymin perhe. Pandemian taistossa emme ole olleet yksin, tähän ollaan tarvittu hallituksen yleisiä ohjeistuksia ja voimannäyttöä, koronaryhmien alueellisia tulkintoja ja yrittäjien riskien arviointeja ja vastuuta alueellisesti sekä jokaisen yksilövastuuta. Keväästä lähtien olemme yhdessä luoneet hienot rutiinit Sports Gymillä jotka ovat mahdollistaneet aukiolon. Olemme joutuneet tekemään rajuja ratkaisuja, mm uhkailemalla kuukauden treenikiellolla heille jotka eivät putsaa jälkeensä, sekä rajoittamaan kävijämääriä ja pyytämään kaikkia ulkopuolisia henkilöitä/vanhempia/lapsia pysymään poissa salilta. Kaikki tämä sen takia että sinä jäsenenä saat jatkaa treenejäsi turvallisesti ja voida hyvin! Desinfiointipöytä, kertakäyttökäsineet ja turvavälit eivät ole poistaneet treenin tuomaa iloa ja kiitollisuutta siitä että saa ja voi liikkua. Tänä vuonna haluamme erityisesti kiittää teitä kaikesta ihanasta palautteesta jonka olemme teiltä saaneet! Tämä auttaa meitä myös tulevissa päätöksissä.

Luovaa ajattelua ja ”thinkingoutsidethebox” vaikeissa tilanteissa jatkamme Sports Gymillä myös tulevaisuudessa. Kaiken ahdistuneisuuden keskellä kevään sulkemispäätöksenteossa näimme myös mahdollisuuksia. Nyt meillä on kaksi vastarempattua harjoittelusalia, uusi vastaanotto, uusi kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmä sekä myönteinen tunne vuodelle 2021. Rokote on tulossa. Olemme varautuneet ryhmäliikuntaan, oli sitten rajoituksia tai ei. Olemme tehneet järjestelyjä online-tuntien varalle ja luoneet mahtavat mahdollisuudet yksilöharjoitteluun isoissa 1400m2 tiloissa turvavälit säilyttäen. Linda ja Carina tarjoavat PT-harjoittelua Sports Gymillä ja Kia yksilöohjausta CrossGymillä. Tulemme tekemään kaikkemme jotta juuri sinä saat treenisi ja hyvinvointikokemuksesi hoidettua joko ryhmä- tai yksilöharjoittelun parissa.

Svanten sanoin: Kyllä sen tajuaa kun sen tietää! Näillä sanoilla toivotamme kaikille jäsenillemme ja myös sinulle joka olet meille tulossa 2021 lämpimästi tervetuloa! HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Välipäivät 27.12 – 1.1

Välipäivät 27.12 – 1.1

Yksilöllinen harjoittelu keskiössä

Sports Gymillä saat harjoitella päivittäin klo 5-22 välillä ja CrossGymillä 24/7! Jos haluat aktivoida avainkortin tai jäsenyyden tai jos sinulla on muuta asiaa niin voit olla yhteydessä meihin info(a)sportsgym.fi - Pidämme yhteydenotoista 🙂

Vastaanoton aukioloajat:

Ma 28.12 klo 9-12 & 16-20

Ti 29.12 klo 16-20

Ke 30.12 klo 9-12 & 16-20

Online-treenit

Jos haluat inspiraatiota treeneihisi voit Sports Gymin jäsenenä liittyä meidän online-treeniryhmään. Sieltä löytyy sekä LIVE treenejä että treenivinkkejä kotitreeneihin. Löydät ryhmän Facebookista nimellä ”Sports Gym Online Workouts”.

Su 27.12 klo 17.30 LIVE (KONGA 20min + CORE 20min)

Ma 28.12 klo 18.00 Online (Jumppa 30min selkä&pakarat)

Ti 29.12 klo 18.00 Online (Jumppa 30min core&syke)

Uusi ryhmäliikuntaohjelma alkaa 2.1.2021!!

MUISTA LIIKUNTAETUSI! Monet liikuntaedut vanhenevat 31.12.2020, tarkista omasi päivämäärät!

JOULU 2020

JOULU 2020

SPORTS GYMIN & CROSSGYMIN JOULU
Ma 21.12 klo 9-12 & 16-20

06.00 Spinning

17.30 RVP 50min

18.50 TabataPump 50min OUTSIDE STUDIO

Ti 22.12 klo 16-20 ei ohjattuja tunteja

Ons / Ke 23.12 klo 9-12

24.12 – 26.12 suljettu

Su 27.12 – Ke 30.12 ohjelman mukaan

31.12 – 1.1 suljettu

LA 2.1.2021 UUSI OHJELMA ALKAA!

Ti 5.1 Sports Gymin erikoispäivä! Lisää infoa tulossa!

Ke 6.1 suljettu

Avainkortilla Sports Gymille päivittäin klo 5-22

CrossGym24h open 24/7

LAHJAKORTTI

LAHJAKORTTI

Muistutamme mahdollisuudesta hankkia joululahjaksi Sports Gymin tai CrossGymin lahjakortin vapaavalinnaisella summalla / tuotteella! Tue paikallisia yrittäjiä!