Ajankohtaista

Syksyn ohjelma 🤩🤩

Syksyn ohjelma 🤩🤩

Lanseeramme syksyn ohjelma ensi viikolla. Ryhmätunteja sisällä & ulkona ❤️

Löydä suosikkituntisi!

Löydä suosikkituntisi!

Tänä syksynä löydät suosikkituntisi helpommin - 4 eri kategoria. Body&Mind, Basic, Pulse, Fun&Energetic. Mistä löydät oman suosikkisi?

Sports Gym siirtyy tägien käyttöön!

Sports Gym siirtyy tägien käyttöön!

Sports Gym siirtyy tägien käyttöön ja magneettikortit poistuvat pikkuhiljaa käytöstä. Voit tulla vaihtamaan korttisi tägiin vastaanoton aukiolon aikana, päivitämme samalla yhteys- ja laskutustietosi ajan tasalle. Muista ottaa mahdolliset liikuntaedut (Smartum ym) mukaan samalla!

Vastaanoton aukioloajat kesällä 2020:
Ma 9-12 & 16-20
Ti 16-20
Ke 9-12 & 16-20
To 16-20

KESÄKORTTI!

KESÄKORTTI!

Salikortti 3kk 135€ / 117€*
Yhdistelmäkortti 3kk 177€ / 162€*
Myynnissä 28.5 - 17.6.2020!
*opiskelija, työtön, vanhempainvapaa
Ryhmäliikuntatunnit alkaa 1.6!

Ryhmäliikuntatunnit alkaa 1.6!

Ajatuksia ryhmäliikuntatuntien aloittamisesta:
1. Avaamme Sports Gymin Summer Studio Outdoor → ryhmäliikuntatunteja ulkona 1.6 alkaen
2. Jokaisella on pääsy yhdelle ryhmäliikuntatunnille / ilta. Tällä tavoin saamme ryhmäkokoja hiukan rajoitettua ja varmistamme että kaikki pääsevät mukaan. Vältämme myös kahden eri ryhmän kontaktia. Turvavälin varmistaminen on edelleen tärkeää.
3. Summer Studio Outdoorin koko on 450m², eli vaikka tunnilla olisi se max 50 henkilöä kaikilla olisi silti 9m² tilaa 🙂
4. Suosittelemme lämmittelyä ennen tunnin alkua, koska tuntimme on nyt lyhkäsempiä. Vähennämme hiukan yhdessäoloaikaa. Juuri nyt tämä tuntuu hyvältä koska voimme mm pitää vähän pidempiä taukoja tuntien välissä.
5. Alkuun emme itsestäänselvistä syistä pidä kuntopiiritunteja vaan ainoastaan tunteja ilman välineitä sekä tunteja jossa kaikilla on omat välineet jotka putsataan tarkasti käytön jälkeen.
6. Ota oma alusta mukaan sekä mahdollisesti myös hanskat!
7. Julkaisemme ensin ensimmäisen viikon tunnit! Arvioimme tilanteen uudelleen torstain jälkeen ja tiedotamme sitten seuraavasta viikosta lisää.
8. Olemme nyt varovaisen iloisia! Käsihygienia, desinfiointia ja turvavälejä ja toivomme että tunnit voi jatkua!

 

Välineiden palautus!

Välineiden palautus!

Pyydämme palauttamaan CrossGymistä lainattuja välineitä torstaina 28.5 klo 15.00 - 18.00 välillä. Jos ajankohta ei sovi sinulle voit olla meihin yhteydessä.

Sports Gymistä lainattuja välineitä pyydämme palauttamaan ensi viikon aikana vastaanoton ollessa auki!

Aukioloajat:

Ma 25.5 klo 6-9 & 16-20
Ti 26.5 klo 16-20
Ke 27.5 klo 6-9 & 16-20
To 28.5 klo 16-20
Pe 29.5 klo 9-12

Avaamme avainsalin käyttöönne!

Kaikki ovat seuranneet hygieniaohjeistuksia erinomaisesti (kiitos!) joten avaamme AVAINSALIN käyttöönne torstaina 21.5 klo 05.00! Eli torstaista alkaen voit taas harjoitella normaalisti Sports Gymillä klo 5-22 välillä🤩HUOM! KAIKKI jotka tulevat takaoven kautta sisälle vetävät oman avainkorttinsa!!

Vastaanoton aukioloajat toukokuussa:
Ti 19.5 klo 16-20
Ke klo 20.5 kl 6-9 & 15-18
Pe 22.5 klo 9-12
Ma 25.5 klo 6-9 & 16-20
Ti 26.5 klo 16-20
Ke 27.5 klo 6-9 & 16-20
To 28.5 klo 16-20
Pe 29.5 klo 9-12

Ensimmäisen viikon erikoisaukioloajat

To 14.5 klo 12-20

Pe 15.5 klo 6-9 & 15-18

La 16.5 klo 10-14

Su 17.5 klo 10-14

Ma 18.5 klo 6-9 & 16-20

Ti 19.5 klo 16-20

Ke 20.5 klo 6-9 & 15-18

Tärkeä tiedote koskien avausta 14.5 kl 12.00!

Meille on tosi tärkeää että kaikilla on turvallinen olo täällä salilla.

Tämän takia avaamme porrastetusti sekä rajoituksin taataksemme turvallisen treenin. Avaamme harjoitusmahdollisuudet uudelleen samalla kun teemme kaikkemme minimoidaksemme riskejä sekä lisäten turvallisuutta salilla. Henkilökunnallamme sekä KAIKILLA jäsenillä on tässä suuri vastuu, jos kaikki seuraavat ohjeistuksia voimme myös jatkossa tarjota treenimahdollisuuksia.

Aluksi voit harjoitella erikoisaukioloaikojen aikana, eli avainsali ei ole vielä auki!

Näin ensialkuun tarvitsemme takaisin vapaita painoja (tankoja, levypainoja ja käsipainoja) sinulta jolla on näitä lainassa. Palautuspäivät ovat keskiviikko 13.5 sekä torstai 14.5. Otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä koskien palautusta

Kun tulet salille:

Tule sisään vastaanoton kautta, haluamme mahdollisuuden pitää pienen infotilaisuuden kaikkien kanssa! Täällä on tapahtunut paljon muutoksia ja vielä on monta rautaa tulessa, ja samalla käymme myös hygieniaohjeistuksia läpi henkilökohtaisesti. Avainsali avataan vasta seuraavassa vaiheessa. Ja TOIVOMME että voimme aloittaa ryhmäliikunnan kesäkuussa.

SEURAA HYGIENIAOHJEITUKSIA:

  • Käsienpesu! Vettä ja saippuaa vähintään 20 sek, ainakin ennen treenejä mutta mielellään myös treenien aikana. Sulje hana kyynärpäälläsi. Pyyhi kädet kuiviksi! Voimme jopa sulkea korttisi jos et seuraa tätä! Vältä koskemasta kasvojasi.
  • Desinfiointi! Pyyhi kaikki käyttämäsi laitteet ja välineet. Desinfiointiainetta ja paperia löytyy monesta paikasta ympäri salia. Henkilökunta siivoo tavalliseen tapaan ja myös tehostetusti pyyhitään ja putsataan kahvoja sekä yhteisiä tiloja.
  • Tule salivaatteissa salille ja vältä pukuhuoneissa hengailua jossa tilaa on rajoitetusti. Suihkut eivät ole käytössä.
  • Lämmittele ulkona! Juoksumatot, crosstrainerit ja pyörät eivät ole käytössä. HUOM! EI ULKOKENKIÄ SISÄLLE! Vaihda kengät kun tulet sisälle.
  • Pidä turvaväliä!

Yhdessä kun teemme kaikkemme voimme nauttia tärkeistä treenihetkistä turvallisesti!

Ja on sanomattakin selvää että PYSYT KOTONA jos on pienintäkään oiretta. Kaikkien takia.

TERVETULOA TAKAISIN LEMPISALILLESI!

Luethan huolella läpi!

Rakkaat jäsenet!

Toivomme että luet seuraavan tekstin huolella läpi! Tämänhetkisten tietojen mukaan olemme päättäneet avata Sports Gymin 14.5. Teemme tämän kuitenkin muutamalla rajoituksella. Seuraamme tietenkin tilannetta koko ajan ja teemme uusia päätöksiä tarvittaessa. Tällä hetkellä voimme hallituksen tavoin tehdä vain riskiarvioita. Koronavirus tulee monien arvioiden mukaan pysymään mukana vielä kauan eikä kukaan tiedä onko nyt parempi vai pahempi hellittää rajoituksia heti tai odottaa syksyyn. Liian kovat rajoitukset voivat joidenkin arvioiden mukaan iskeä jopa vielä pahempana takaisin myöhemmin. Joten 14.5 alkaen voit taas aloittaa treenit omalla lempisalillasi!

Aloitamme avaamalla yksilöharjoittelumahdollisuuden kuntosalipuolella. Palaamme asiaan koskien Sports Gymistä lainattuja välineitä. Palautus tulee alustavasti tapahtumaan 12-13.5 välisenä aikana. Ryhmäliikuntavälineitä sekä CrossGymistä lainattuja välineitä pyydämme palautukseen myöhemmässä vaiheessa. Ajatuksena on myös aloittaa ryhmäliikunta, sekä sisällä että ulkona. Tietenkin rajoitusten mukaan eli ryhmässä olisi alkuun max 9 henkilöä. Lisää infoa tästä myöhemmässä vaiheessa. Päivitämme tilannetta teille asap. Suunnittelemme avaavamme CrossGymin 1.6. HUOM!! Jos sinulla on kortti pelkästään CrossGymille olet tervetullut harjottelemaan Sports Gymille kunnes CrossGym avataan.
Nyt toivomme kaikilta apua jotta voimme pitää kuntosalin auki! Tärkeimpänä käsienpesu, eli saippuaa ja vettä vähintään 20sek, etenkin ennen treeniä mutta mielellään myös sen aikana. Sulje hana kyynärpäälläsi. Pyyhi kätesi kuivaksi! Tämä on todella tärkeää, voimme jopa sulkea korttisi jos et seuraa ohjeita. Vältä koskemasta kasvojasi. Sitten vielä desinfiointi. Pyyhi kaikki laitteet ja välineet käytön jälkeen. Paperia ja desinfiointiainetta löytyy salilta joten niitä on helppo käyttää. Toivomme myös mahdollisimman vähän hengailua pukuhuoneissa, joten toivottavaa on että tulet treenikamppeet päälläsi salille jolloin pukuhuoneessa kulutettu aika vähenee. Ja vielä, pidäthän etäisyyttä toisiin! Jos kaikki seuraavat ohjeistuksia pääsemme jatkamaan ja nauttimaan treeneistä taas! Ja me siivoamme tietenkin normaaliin tapaan ja pyyhimme pintoja ja ovenkahvoja useammin ja tarkemmin. Yhdessä olemme vahvoja!

Ja pysyt tietenkin kotona jos olet kipeä tai tunnet pienintäkään oiretta, KAIKKIEN takia!!

Olemme todella kiitollisia teille jotka pidätte jäsenyytenne aktiivisena vaikka emme teitä näekään salilla vähään aikaan. Tämä auttaa meitä uskomattoman paljon myös tulevaisuudessa jotta voimme myös jatkossa tarjota teille hienot treenipuitteet.

Vaikka ulospäin näkyvä toiminta elää hiljaiseloa niin teemme taustalla kovasti työtä jotta kaikilla olisi jotain vielä parempaa jonne palata. Mitä tulee ryhmäliikuntaan niin tuttuja tunteja löytyy edelleen, mutta myös UUTTA tulossa mm JUNGLE BODY ja Kahvakuulatunnit. Crosstraining löytyy nykyään myös Sports Gymiltä samalla kun CrossGym24h:n toiminta jatkaa normaalisti ja melkein muuttumattomana. Muutama lisälaite sinne on tullut. Sports Gymin ryhmäliikuntasalit ovat uudistuksen alla ja myös vastaanotto! Meillä on uusi kova HeavyLine & CrossStudio sekä kohtapuolin uusi Energy Studio raikkaalla värityksellä ja uudella lattialla. Vastaanottoa on pitänyt uudistaa jo noin 10 vuotta, mutta olemme tähän asti priorisoineet muita juttuja. Nyt olemme vihdoinkin saaneet noin 30 vuoden tavarasäästöt purattua. Odotamme innolla että saamme nähdä teidät kaikki uusissa tiloissamme. Olemme myös uudistaneet ja modernisoineet (kun te rakkaat jäsenet olette olleet poissa tieltä ) kulunvalvontaa ja laskutusta, tämän tulet huomaamaan kun saat tulevaisuudessa rekisteröityä ”tägillä” magneettikortin sijaan. Odotamme niin jälleennäkemistä ja katsomme nöyrinä mutta innostuneina tulevaisuuteen.

❤️: Sports Gym

Vastaukset tavallisimpiin kysymyksiin

Varmuuden vuoksi otamme nyt varovaisuustoimet käyttöön mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

Pyrimme tässä vastaamaan tämän hetken tavallisimpiin kysymyksiin:

Mitä jäsenyydelleni tapahtuu nyt kuin Sports Gym ja CrossGym suljetaan?
Voimme laittaa jäsenyytesi tauolle tämän aikana. Mielellään saat myös jatkaa jäsenyyttäsi normaalisti 🙂 Kolmas vaihtoehto on lainata liikuntavälineitä kotiin ja tällöin myös pitää jäsenyytesi aktiivisena. Meiltä löytyy lainaksi steppilautaa, pumpsettiä, painoja, kahvakuulia, foamrolleria, kumppareita, mattoja jne joiden avulla voit rakentaa oman pienen kotikuntosalin ajaksi jolloin sali on suljettuna. Spinningpyörää lainaamme myös mielellämme, mutta tarvitset pakettiauton tai kärryn jolla saat sen kuljetettua kotiin. Jokainen voi itse kerätä tarvitsemansa välineet joilla saada oman treeninsä sujumaan kotioloissa. Toivomme että tämä vaihtoehto olisi sinulle nyt mielekäs! Jos kiinnostuit ota yhteyttä Svanteen 0400-524330

Miten kauan Sports Gym ja CrossGym pysyvät suljettuina?
Olemme suljettuina 30.4 asti. Mahdollisesti myös pidempään, tiedotamme muutoksista kotisivuillamme ja somessa.

Mitä teen laskuilleni?
Pyydämme sinua tässä vaiheessa maksamaan laskusi. Hyvitykset ja pidennykset järjestetään sitten kun tiedämme kauanko joudumme olemaan suljettuina.

Pyydämme olemaan tarvittaessa yhteydessä sähköpostitse info@sportsgym.fi. Näin saamme kaiken yhteydenpidon kirjattua ja tämä helpottaa asiointia vastaanotolla. Pyydämme myös kärsivällisyyttä vastausten kanssa, vastausaika voi olla normaalia pidempi.

Pitäkää huolta toisistanne🙏

SULJETTU

SULJETTU

Rakkaat jäsenet ❤️

Kaikista varotoimipiteistä huolimatta: Suljemme Sports Gymin ja CrossGymin välittömästi 30.4 asti!

KIITOS teille kaikille jotka olette jatkaneet treenejä ja pitäneet turvaväliä, pesseet käsiänne ja desinfioineet. Kaikki näyttivät ottavan vastuuta.

KIITOS teille kaikille jotka päättivät vähentää treenikertoja ja pysyä kotona. Aktiivisuus viime viikolla oli max 20% normaalista.

KIITOS teille kaikille jotka jatkatte jäsenyyksiänne kaikesta epävarmuudesta huolimatta. Se auttaa myös meitä katsomaan eteenpäin ja mahdollistaa olemassaolon tämän kaiken jälkeen. Pyydämme tarvittaessa olemaan yhteydessä sähköpostitse info@sportsgym.fi. Näin saamme kaiken yhteydenpidon kirjattua ja tämä helpottaa asiointia vastaanotolla. Pyydämme myös kärsivällisyyttä vastausten kanssa, vastausaika voi olla normaalia pidempi.

KIITOS kaikista yhteydenotoista, joiden avulla olemme voineet tehdä päätöksiä näissä vaikeissa ajoissa. Tunnemme että kaikki tukee nyt toisiaan, kaikilla on yhteinen tavoite ja olemme yksimielisiä siitä että yhdessä pärjäämme. Pitäkää huolta toisistanne🙏

TILANNEPÄIVITYS

TILANNEPÄIVITYS <3

Tämä tilanne ei ole nyt kenellekään helppo! Selviytyäksemme tästä odottamattomasta kriisistä meidän pitää kaikkien uskoa tulevaisuuteen! Pitää uskoa siihen että uskallamme pitää ovet auki heille jotka edelleen haluavat treenata vaikeista ajoista huolimatta. Tiedostamme että jokainen päivä gymillä voi olla viimeinen pitkiin aikoihin. Ja meidän pitää myös uskoa siihen että voimme kohta taas avata ovemme kaikille jotka haluavat aloittaa taas uudelleen harjoittelemisen kunhan tämä epätodellinen tilanne rauhoittuu.

Nöyryydellä seuraamme viranomaisten suosituksia ja myös jäsentemme toiveita ja ajatuksia. Punnitsemme jokaista päätöstä tarkkaan ja päätöstemme seuraamuksia. Mm täältä https://sky-ry.fi/uutiset/ seuraamme viranomaisten tiedotteita ja tällä hetkellä päivitystä tiukennetuista linjoista ja jopa rajoitteista ja kielloista.

Mutta, jaksamme myös ajatella tulevaisuutta ja unelmoida ajasta jolloin tämä kauhea tilanne on ohi. Ajasta jolloin meidän ei tarvitse koko ajan muistuttaa kaikkia pesemään käsiään. Desituoksun ei tarvitse leijua raskaana ilmassa saleissa eikä kertakäyttöhanskat ole enää käytössä. Saamme taas hikoilla yhdessä ilman metrien välimatkoja, seurustella, nauraa yhdessä, halailla, kätellä. Sports Gymin ihana tunnelma! Suosikkitunnit vedetään taas normaalisti ja suosikkiohjaajat ja suosikkitreenikaverit yhdistyvät. Treenin tuoma ilo palaa ja kaikki tuntuu taas hyvältä.

Haluamme myös jatkossa olla sinun oma tuttu ja turvallinen kuntosalisi. TE rakkaat ihanat ihmiset olette Sports Gym ja CrossGym. Ilman teitä ei ole mitään

TÄRKEÄ TIEDOTE!

TÄRKEÄ TIEDOTE!

Rakkaat jäsenet, THL on nyt ohjeistanut kaiken ryhmäharrastamisen välttämisen ja tämän takia Sports Gym laittaa kaikki ryhmäliikuntatunnit tauolle tästä päivästä lähtien sekä Sports Gymillä että CrossGymillä. Molemmat salit pysyvät silti auki joten voit treenata normaalisti ja pääset sisälle avainkortillasi (SG: klo 5-22, CG: 24h). Tällä hetkellä näyttää siltä että pidämme vastaanoton normaalisti auki mutta seuraamme viranomaisten ohjeistuksia. Seuraa sivujamme ajankohtaisen tiedon saamiseksi.

Jos aiot treenata, pidäthän huolen siitä että seuraat ohjeistuksia eli pese kädet ennen ja jälkeen treenin sekä sen aikana, puhdista kaikki käyttämäsi laitteet ja välineet desinfiointiaineella joita löytyy useammasta paikasta salilta ja PYSY KOTONA jos sinulla on pienintäkään oiretta. Salilla treenaa iäkkäämpiä henkilöitä ja henkilöitä jotka kuuluvat riskiryhmiin. Vaikka et itse ole viruksesta huolissasi niin toimintatapasi vaikuttaa muihin. Toivomme kaikilta ymmärrystä, tilanne ei ole kenellekään tällä hetkellä helppo ja ratkaisujen tekeminen vaikeaa. Pitäkää huolta itsestänne!

Hyvää Uutta Vuotta 2020!

Hyvää Uutta Vuotta 2020!

 

Tee tarpeeksi pieni muutos vuonna 2020

Paras treeni on se joka tulee tehtyä. Tulevana vuonna kehotamme sinua tekemään tarpeeksi pieniä muutoksia ja lupauksia. Anna itsellesi aikaa tottua treeniin ja mahdollisuus olla sen kanssa sinut ennen kuin vaadit itseltäsi liikoja. Kysy itseltäsi mitä voit tehdä jo tänään parantaaksesi omaa terveyttäsi. Ja tee se! Alussa ei ole edes tärkeää yrittää optimoida treenejä eikä tuloksia, ainoa tärkeä tavoite on päästä liikkeelle. Vasta sitten kun 2 treenikertaa viikossa tuntuu itsestäänselvyydeltä on aika lisätä treenitehoja.

Tammikuu on monelle aika tehdä uudelleenaloitus mitä tulee treeniin. Jos olet uusi gymillä voit aloittaa esimerkiksi tulemalla 30min ohjatulle tunnille tai kuntosalille, se riittää. 30 min aikana ehdit tehdä yllättävän paljon. Tai valitse itsellesi yksi tietty aika joka viikko jolloin tulet salille niin siitä tulee rutiini. Esim CircuitGym maanantaisin klo 17.30, tiistaisin klo 19.30 tai torstaisin klo 19.30. Mahtavia ryhmiä aloittaa kuntosaliharrastus!

Salilta löytyy monenlaista treenaajaa omine tavoitteineen sekä erilaisilla kokemuksilla. Ja kaikki mahtuvat hienoihin tiloihimme. Meiltä löytyy 6 kpl eri salia joten ei tarvitse huolehtia siitä että tilat loppuvat kesken vaikka autoja voikin olla pihalla paljon. Kevään ryhmäliikuntaohjelma on ihana sekoitus erilaisia tunteja josta kaikki löytävät oman suosikkinsa. Kehotamme sinua kokeilemaan jotain uutta kunhan pääset vauhtiin! Kroppasi kiittää sinua siitä!

Löydät pidemmän spinningtunnin tiistaisin klo 17.50 uuden ohjaajamme Heidi Skärströmin kanssa, joka vetää spinningin lisäksi myös TabataPump-tuntia (keskiviikkoisin). Hän on niin valmis ohjaamaan! Lämpimästi tervetuloa joukkoomme Heidi, ihanaa! Emmy löytyy ohjelmasta kuntopiiriohjaajana sekä sijaisena. Hän ei jätä meitä vaan keskittyy kevään aikana enemmän opintoihin. Lindan vanhempainvapaa loppuu maaliskuussa, JEE joten häntä nähdään kohta taas enemmän salilla. Tammikuun ja helmikuun aikana löydät salilta myös harjoittelijan, Carina Englundin joka opiskelee Solvallan urheiluopistolla. Dick tulee välillä käymään tiistai-iltaisin sekä Diana, Marika, Kia, Anki ja Svante pyörivät täällä tuttuun tapaan!

Olemme niin valmiita vastaanottamaan ihanan treenivuoden 2020 yhdessä. Nyt lähtee!

Hyvää Uutta Vuotta2020 kaikille!

Joulu 2019

Joulu 2019

Joulun ohjelma 16.12.2019 - 6.1.2020