Ajankohtaista

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Mikä vuosi! Jos joku olisi vuosi sitten sanonut että tulisimme vuonna 2020 sulkemaan salin muutamaksi viikoksi keväällä globaalin tekijän vuoksi, ja että suurimman osan vuodesta joutuisimme ottamaan tämän näkymättömän osallistujan huomioon jokaisessa päätöksessä emme olisi uskoneet. Sports Gym ei ole koskaan kokenut mitään vastaavaa!

Vuorovaikutus asiakkaidemme kanssa on ollut pääosassa jokaisessa päätöksenteossa. Yhdessä olemme Sports Gymin perhe. Pandemian taistossa emme ole olleet yksin, tähän ollaan tarvittu hallituksen yleisiä ohjeistuksia ja voimannäyttöä, koronaryhmien alueellisia tulkintoja ja yrittäjien riskien arviointeja ja vastuuta alueellisesti sekä jokaisen yksilövastuuta. Keväästä lähtien olemme yhdessä luoneet hienot rutiinit Sports Gymillä jotka ovat mahdollistaneet aukiolon. Olemme joutuneet tekemään rajuja ratkaisuja, mm uhkailemalla kuukauden treenikiellolla heille jotka eivät putsaa jälkeensä, sekä rajoittamaan kävijämääriä ja pyytämään kaikkia ulkopuolisia henkilöitä/vanhempia/lapsia pysymään poissa salilta. Kaikki tämä sen takia että sinä jäsenenä saat jatkaa treenejäsi turvallisesti ja voida hyvin! Desinfiointipöytä, kertakäyttökäsineet ja turvavälit eivät ole poistaneet treenin tuomaa iloa ja kiitollisuutta siitä että saa ja voi liikkua. Tänä vuonna haluamme erityisesti kiittää teitä kaikesta ihanasta palautteesta jonka olemme teiltä saaneet! Tämä auttaa meitä myös tulevissa päätöksissä.

Luovaa ajattelua ja ”thinkingoutsidethebox” vaikeissa tilanteissa jatkamme Sports Gymillä myös tulevaisuudessa. Kaiken ahdistuneisuuden keskellä kevään sulkemispäätöksenteossa näimme myös mahdollisuuksia. Nyt meillä on kaksi vastarempattua harjoittelusalia, uusi vastaanotto, uusi kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmä sekä myönteinen tunne vuodelle 2021. Rokote on tulossa. Olemme varautuneet ryhmäliikuntaan, oli sitten rajoituksia tai ei. Olemme tehneet järjestelyjä online-tuntien varalle ja luoneet mahtavat mahdollisuudet yksilöharjoitteluun isoissa 1400m2 tiloissa turvavälit säilyttäen. Linda ja Carina tarjoavat PT-harjoittelua Sports Gymillä ja Kia yksilöohjausta CrossGymillä. Tulemme tekemään kaikkemme jotta juuri sinä saat treenisi ja hyvinvointikokemuksesi hoidettua joko ryhmä- tai yksilöharjoittelun parissa.

Svanten sanoin: Kyllä sen tajuaa kun sen tietää! Näillä sanoilla toivotamme kaikille jäsenillemme ja myös sinulle joka olet meille tulossa 2021 lämpimästi tervetuloa! HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Välipäivät 27.12 – 1.1

Välipäivät 27.12 – 1.1

Yksilöllinen harjoittelu keskiössä

Sports Gymillä saat harjoitella päivittäin klo 5-22 välillä ja CrossGymillä 24/7! Jos haluat aktivoida avainkortin tai jäsenyyden tai jos sinulla on muuta asiaa niin voit olla yhteydessä meihin info(a)sportsgym.fi - Pidämme yhteydenotoista 🙂

Vastaanoton aukioloajat:

Ma 28.12 klo 9-12 & 16-20

Ti 29.12 klo 16-20

Ke 30.12 klo 9-12 & 16-20

Online-treenit

Jos haluat inspiraatiota treeneihisi voit Sports Gymin jäsenenä liittyä meidän online-treeniryhmään. Sieltä löytyy sekä LIVE treenejä että treenivinkkejä kotitreeneihin. Löydät ryhmän Facebookista nimellä ”Sports Gym Online Workouts”.

Su 27.12 klo 17.30 LIVE (KONGA 20min + CORE 20min)

Ma 28.12 klo 18.00 Online (Jumppa 30min selkä&pakarat)

Ti 29.12 klo 18.00 Online (Jumppa 30min core&syke)

Uusi ryhmäliikuntaohjelma alkaa 2.1.2021!!

MUISTA LIIKUNTAETUSI! Monet liikuntaedut vanhenevat 31.12.2020, tarkista omasi päivämäärät!

JOULU 2020

JOULU 2020

SPORTS GYMIN & CROSSGYMIN JOULU
Ma 21.12 klo 9-12 & 16-20

06.00 Spinning

17.30 RVP 50min

18.50 TabataPump 50min OUTSIDE STUDIO

Ti 22.12 klo 16-20 ei ohjattuja tunteja

Ons / Ke 23.12 klo 9-12

24.12 – 26.12 suljettu

Su 27.12 – Ke 30.12 ohjelman mukaan

31.12 – 1.1 suljettu

LA 2.1.2021 UUSI OHJELMA ALKAA!

Ti 5.1 Sports Gymin erikoispäivä! Lisää infoa tulossa!

Ke 6.1 suljettu

Avainkortilla Sports Gymille päivittäin klo 5-22

CrossGym24h open 24/7

LAHJAKORTTI

LAHJAKORTTI

Muistutamme mahdollisuudesta hankkia joululahjaksi Sports Gymin tai CrossGymin lahjakortin vapaavalinnaisella summalla / tuotteella! Tue paikallisia yrittäjiä!

HAEMME YRITTÄJÄÄ

HAEMME YRITTÄJÄÄ

Haemme kuntosaliharjoittelusta kiinnostunutta fysioterapiayrittäjää joka haluaa työskennellä sekä omien että meidän asiakkaidemme kanssa molemmissa toimipaikoissamme, Sports Gym ja CrossGym. Teemme mielellämme yhteistyötä ja toivomme että kuntosalejamme hyödynnetään fysioterapiassa.

Tarjoamme:

  • Oman työhuoneen jossa vesipiste
  • Edullisen kk-vuokran johon sisältyy sähkö & vesi
  • Yhteinen odotustila ja WC (jaetaan hierojan ja kauneusalan yrittäjän kanssa)
  • Ison asiakaskunnan ja kuntosalien käytön asiakkaiden kanssa
  • Ilmaiset parkkipaikat

Ota yhteyttä info(a)sportsgym.fi tai 040-5663979 Anki

 

Liikuntaedut vanhenee 31.12.2020!

Liikuntaedut vanhenee 31.12.2020!

Muista käyttää vuoden 2020 liikuntaetusi ennen kuin vanhenevat!
Mahdollisuus löytyy ladata ennakkomaksuna asiakastilillesi!
Meillä käy Smartum, Epassi, Edenred, Eazybreak, Virike, Tyky…
Itsenäisyyspäivä 2020

Itsenäisyyspäivä 2020

Itsenäisyyspäivänä 6.12.2020 ei ohjattuja tunteja.

Avainkortilla normaalisti klo 5-22!

Tilannepäivitys

Yle Vega Åboland 2.12.2020:

___

Hämmentävät ajat rajoituksineen jatkuvat. Ihmiset jotka voivat vain huonommin tekemättä jääneen liikunnan takia ovat päivittäin meihin yhteydessä. Liikuntapalveluja tarjoavana yrityksenä joudumme suhtautumaan haastaviin olosuhteisiin; suosituksia joita meidän pitää itse tulkita sekä tehdä omia riskiarvioita. Pandemian alusta asti olemme sopeuttaneet toimintaamme aina tarvittaessa ja tulemme tietenkin edelleen tekemään tarvittavia säädöksiä jotta voimme jatkossakin tarjota tilavia harjoittelumahdollisuuksia.

Meillä on suuret tilat jotka mahdollistavat kuntosaliharjoittelun turvavälit säilyttäen. Pidämme aktiivisen ryhmäliikuntaohjelman johon sisältyy paljon tunteja pienentääksemme ryhmäkokoja. Rajoitamme kaikkia ryhmäkokoja (9+1) 3.12.2020 alkaen. Jos jollekin tunnille saapuu liian monta osallistujaa pidämme valmiuden ohjata toisen tunnin samaan aikaan! Näin kaikki saavat treenata. Tarjoamme myös jatkossa ohjatun ulkotunnin maanantaisin. Siivoamme ja putsaamme tarkkaan, ja pidämme huolen että desinfiointiaineita ja käsisaippuaa löytyy joka paikasta ympäri salia. Teemme tämän kaiken ja vähän lisää jotta teillä olisi mahdollisuus jatkaa treenaamista ja huolehtia omasta terveydestänne.

Tiettynä aikoina salilla on runsaasti tilaa ja ryhmäliikuntakoot hyvin pieniä. Välillä voi olla vähän enemmän painetta. Ota mielellään yhteyttä meihin saadaksesi tietoa siitä miltä kävijämäärät näyttää jolloin voit suunnitella omaa treeniäsi mahdollisimman hyvin. Suositeltavaa on harjoitella rauhallisimpina aikoina jos vaan mahdollista!

Kiitos että pidät turvaväliä, peset käsiäsi tarkkaan ja harjoittelet vain silloin kun olet täysin terve. Ja KIITOS ettet jäädytä korttiasi tai irtisano jäsenyyttäsi tämän jakson aikana. Sports Gym ei ole mitään ilman sinua. Yhdessä mennään tämän läpi.

ONLINE Pikkujoulujumppa 27.11

ONLINE Pikkujoulujumppa 27.11

Vietä PIKKUJOULUA Sports Gymin tonttujen kanssa!
✨ONLINE JUMPPA pe 27.11 klo 17.00-18.00, tapahtuma löytyy Facebookista!
Kevyt ja hauska jumppa, sopii jokaiselle treenitasolle! Tarvitset ainoastaan alustan, iloisen mielen sekä mahdollisesti tonttumyssyn!
Terveisin tontut:
🍭Heidi ”Candy Sugarplum” Skärström
🎁Emmy ”Perky Sugarsocks” Strömborg
🎄Linda ”Sparkles Cinnamonsticks” Baarman
Isänpäivä 8.11.2020

Isänpäivä 8.11.2020

Ei ohjattuja tunteja isänpäivänä 8.11.2020.

💙 Hyvää isänpäivää kaikille isille! 💙

Pyhäinpäivä 2020

Pyhäinpäivä 2020

Pyhäinpäivä & Halloween 31.10.2020

EI OHJATTUJA TUNTEJA

Avainkortilla päivittäin vuoden ympäri klo 5-22

HAPPY HALLOWEEN

🎃

Syyslomaviikko (vko 42)

Syyslomaviikko (vko 42)

Sports Gymin SYYSLOMAVIIKKO!
vko 42 (12 - 18.10.2020)
Keskitymme tunteihin joissa on helppo huolehtia turvaväleistä!
Viikosta 43 pyrimme taas palaamaan normaaliin ohjelmaan riippuen koronatilanteesta, eli muutokset siis mahdollisia.

Koronapäivitys

Rakkaat jäsenet,

Tuntuu siltä että meidän tarvitsee muistuttaa suosituksista ja kertoa ajatuksiamme koskien koronapandemiaa. Noudatamme salilla tarkkoja päivittäisiä hygieniarutiineja ja seuraamme THL:n ohjeistuksia aktiivisesti. Vastuullinen treeniympäristö luodaan yhdessä - kiitos, että noudatat hygieniaohjeita!

Kuntosalipuolella sekä CrossGymillä turvavälejä on helppo pitää ja kaikki treenaajat putsaavat käyttämiään laitteita ja välineitä. Salilla on käytössä desinfiointivälineitä ja kertakäyttöhanskoja.

Ryhmäliikuntapuolella mietimme ahkerasti tarvetta siirtää kaikki tunnit ulos ensi viikolla ja järjestää syksyinen ERIKOISVIIKKO, ja siitä eteenpäin tekisimme aina päätöksen viikko viikolta miltä ryhmäliikuntaohjelma näyttää. Haluaisimme kuulla sinun ajatuksiasi ryhmäliikunnasta, joten saat mielellään laittaa messengerin kautta tai sähköpostiin omat mielipiteesi info@sportsgym.fi

Jos sinulla on edes pieniä sairauden oireita, älä tule kuntosalille. Noudata aina THL:n voimassaolevia ohjeistuksia covid-19 -pandemian aikana. Kiitos että otat muut huomioon!

Kettlebell Workshop #1

Kettlebell Workshop #1

TEMA: ”How to do a Kettlebell Swing”
Kokonainen Workshop omistettu Kahvakuulaheilautukselle, tuolle mahtavan monimuotoiselle liikkeelle! Opi oikea heilautustekniikka ja saat enemmän irti kahvakuulatreeneistäsi.
Oletko yksi heistä jonka mielestä ”kahvakuulaheilautus ei tunnu missään?” Johtuu siitä että teet sen väärin 🙂 Tule mukaan hauskaan Workshop-iltaan niin hoidetaan tekniikkasi kuntoon! Ota mukaan oma(t) kahvakuula(t) jos niitä löytyy kotoa.
FRIDAY 18.9.2020
TIME: 17.30 - 19.00
LOCATION: Sports Gym Energy Studio
Ilmoittautumiset:
workshops@sportsgym.fi
Viim. 11.9.2020
(max 20 osallistujaa)
Sports Gymin jäsenet 10€, muut 15€.
Uusimme hinnaston :)

Uusimme hinnaston 🙂

Haluamme ensisijaisesti korostaa että aktiiviset jäsenet säilyttävät oman hintansa. Haluamme vain yksinkertaistaa hinnoittelua. Elokuussa ehtii vielä hankkia uuden jäsenyyden vanhan hinnaston mukaan, mutta syyskuusta lähtien myymme jäsenyyksiä seuraavasti: Salikortti, Yhdistelmäkortti, Nuorisokortti, Club65+ ja Merimieskortti. Suurimmalla osalla on nykyään Kultakortti ja vain muutamalla on Vihreän Linjan jäsenyys (nämä säilyttävät oman hintansa, vaihto Kultakortista Vihreään Linjaan sen sijaan ei ole enää mahdollista). Fiksu hankkii nyt ”Kulta-Perhe”-kortin ja saa pitää hintansa niin kauan kuin jäsenillä on katkeamaton sopimus. Tämän ehtii tehdä vielä elokuussa! Muutokset näkyvät myös syksyn ohjelmistossamme. Olemme hylänneet Vihreän Linjan (jos sinulla on ollut Vihreän Linjan jäsenyys voit siis jatkossa osallistua kaikkiin ohjattuihin tunteihin). Yksinkertaistamme myös oman suosikkitunnin hakemista. Julkaisemme syksyn ohjelma torstaina 20.8! Ryhmäliikuntatunnit on jatkossa jaettu 4:ään kategoriaan: Basic (valkoinen), Body&Mind (sininen), Pulse (punainen), Fun&Energetic (oranssi) sekä Senior (violetti). Löydä suosikkituntisi ja oikein mukavaa treenisyksyä kaikille 🙂