Ajankohtaista

TILANNEPÄIVITYS

TILANNEPÄIVITYS <3

Tämä tilanne ei ole nyt kenellekään helppo! Selviytyäksemme tästä odottamattomasta kriisistä meidän pitää kaikkien uskoa tulevaisuuteen! Pitää uskoa siihen että uskallamme pitää ovet auki heille jotka edelleen haluavat treenata vaikeista ajoista huolimatta. Tiedostamme että jokainen päivä gymillä voi olla viimeinen pitkiin aikoihin. Ja meidän pitää myös uskoa siihen että voimme kohta taas avata ovemme kaikille jotka haluavat aloittaa taas uudelleen harjoittelemisen kunhan tämä epätodellinen tilanne rauhoittuu.

Nöyryydellä seuraamme viranomaisten suosituksia ja myös jäsentemme toiveita ja ajatuksia. Punnitsemme jokaista päätöstä tarkkaan ja päätöstemme seuraamuksia. Mm täältä https://sky-ry.fi/uutiset/ seuraamme viranomaisten tiedotteita ja tällä hetkellä päivitystä tiukennetuista linjoista ja jopa rajoitteista ja kielloista.

Mutta, jaksamme myös ajatella tulevaisuutta ja unelmoida ajasta jolloin tämä kauhea tilanne on ohi. Ajasta jolloin meidän ei tarvitse koko ajan muistuttaa kaikkia pesemään käsiään. Desituoksun ei tarvitse leijua raskaana ilmassa saleissa eikä kertakäyttöhanskat ole enää käytössä. Saamme taas hikoilla yhdessä ilman metrien välimatkoja, seurustella, nauraa yhdessä, halailla, kätellä. Sports Gymin ihana tunnelma! Suosikkitunnit vedetään taas normaalisti ja suosikkiohjaajat ja suosikkitreenikaverit yhdistyvät. Treenin tuoma ilo palaa ja kaikki tuntuu taas hyvältä.

Haluamme myös jatkossa olla sinun oma tuttu ja turvallinen kuntosalisi. TE rakkaat ihanat ihmiset olette Sports Gym ja CrossGym. Ilman teitä ei ole mitään

TÄRKEÄ TIEDOTE!

TÄRKEÄ TIEDOTE!

Rakkaat jäsenet, THL on nyt ohjeistanut kaiken ryhmäharrastamisen välttämisen ja tämän takia Sports Gym laittaa kaikki ryhmäliikuntatunnit tauolle tästä päivästä lähtien sekä Sports Gymillä että CrossGymillä. Molemmat salit pysyvät silti auki joten voit treenata normaalisti ja pääset sisälle avainkortillasi (SG: klo 5-22, CG: 24h). Tällä hetkellä näyttää siltä että pidämme vastaanoton normaalisti auki mutta seuraamme viranomaisten ohjeistuksia. Seuraa sivujamme ajankohtaisen tiedon saamiseksi.

Jos aiot treenata, pidäthän huolen siitä että seuraat ohjeistuksia eli pese kädet ennen ja jälkeen treenin sekä sen aikana, puhdista kaikki käyttämäsi laitteet ja välineet desinfiointiaineella joita löytyy useammasta paikasta salilta ja PYSY KOTONA jos sinulla on pienintäkään oiretta. Salilla treenaa iäkkäämpiä henkilöitä ja henkilöitä jotka kuuluvat riskiryhmiin. Vaikka et itse ole viruksesta huolissasi niin toimintatapasi vaikuttaa muihin. Toivomme kaikilta ymmärrystä, tilanne ei ole kenellekään tällä hetkellä helppo ja ratkaisujen tekeminen vaikeaa. Pitäkää huolta itsestänne!

Hyvää Uutta Vuotta 2020!

Hyvää Uutta Vuotta 2020!

 

Tee tarpeeksi pieni muutos vuonna 2020

Paras treeni on se joka tulee tehtyä. Tulevana vuonna kehotamme sinua tekemään tarpeeksi pieniä muutoksia ja lupauksia. Anna itsellesi aikaa tottua treeniin ja mahdollisuus olla sen kanssa sinut ennen kuin vaadit itseltäsi liikoja. Kysy itseltäsi mitä voit tehdä jo tänään parantaaksesi omaa terveyttäsi. Ja tee se! Alussa ei ole edes tärkeää yrittää optimoida treenejä eikä tuloksia, ainoa tärkeä tavoite on päästä liikkeelle. Vasta sitten kun 2 treenikertaa viikossa tuntuu itsestäänselvyydeltä on aika lisätä treenitehoja.

Tammikuu on monelle aika tehdä uudelleenaloitus mitä tulee treeniin. Jos olet uusi gymillä voit aloittaa esimerkiksi tulemalla 30min ohjatulle tunnille tai kuntosalille, se riittää. 30 min aikana ehdit tehdä yllättävän paljon. Tai valitse itsellesi yksi tietty aika joka viikko jolloin tulet salille niin siitä tulee rutiini. Esim CircuitGym maanantaisin klo 17.30, tiistaisin klo 19.30 tai torstaisin klo 19.30. Mahtavia ryhmiä aloittaa kuntosaliharrastus!

Salilta löytyy monenlaista treenaajaa omine tavoitteineen sekä erilaisilla kokemuksilla. Ja kaikki mahtuvat hienoihin tiloihimme. Meiltä löytyy 6 kpl eri salia joten ei tarvitse huolehtia siitä että tilat loppuvat kesken vaikka autoja voikin olla pihalla paljon. Kevään ryhmäliikuntaohjelma on ihana sekoitus erilaisia tunteja josta kaikki löytävät oman suosikkinsa. Kehotamme sinua kokeilemaan jotain uutta kunhan pääset vauhtiin! Kroppasi kiittää sinua siitä!

Löydät pidemmän spinningtunnin tiistaisin klo 17.50 uuden ohjaajamme Heidi Skärströmin kanssa, joka vetää spinningin lisäksi myös TabataPump-tuntia (keskiviikkoisin). Hän on niin valmis ohjaamaan! Lämpimästi tervetuloa joukkoomme Heidi, ihanaa! Emmy löytyy ohjelmasta kuntopiiriohjaajana sekä sijaisena. Hän ei jätä meitä vaan keskittyy kevään aikana enemmän opintoihin. Lindan vanhempainvapaa loppuu maaliskuussa, JEE joten häntä nähdään kohta taas enemmän salilla. Tammikuun ja helmikuun aikana löydät salilta myös harjoittelijan, Carina Englundin joka opiskelee Solvallan urheiluopistolla. Dick tulee välillä käymään tiistai-iltaisin sekä Diana, Marika, Kia, Anki ja Svante pyörivät täällä tuttuun tapaan!

Olemme niin valmiita vastaanottamaan ihanan treenivuoden 2020 yhdessä. Nyt lähtee!

Hyvää Uutta Vuotta2020 kaikille!

Joulu 2019

Joulu 2019

Joulun ohjelma 16.12.2019 - 6.1.2020

InBody770-mittaus Sports Gymillä 7.11

InBody770-mittaus Sports Gymillä 7.11

To 7.11 klo 16-19.30

Easyway Finland Oy:n InBody770-mittaus edulliseen hintaan 25 euroa! Tapahtuma on kaikille avoin. Testaajana Ossi Nikula. Voit ilmoittautua etukäteen suoraan Sports Gymille tai ilmestyä paikan päällle kun sinulle sopii. Tervetuloa!

Syksyn ohjelma tulossa:)

Syksyn ohjelma tulossa:)

Syksyn ohjelmasuunnittelu on loppusuoralla. Hyvältä näyttää👏👏 Ihana sekoitus sekä uusia että kokeneempia ohjaajia, zumba, pump, spinning, HIIT, core, crosstraining, yoga y.m. Lanseeraus pe 16.8. Aloitus ma 2.9. Osa suosikeista löytyy tietenkin jo tämänhetkisestä viikko-ohjelmasta joten ei syytä odottaa 2.9 asti😊🤩

ELOKUUN KAMPANJA

ELOKUUN KAMPANJA

50% hopeakortin jäsenmaksusta = 19,50 / erä (12 kpl) tai 210€ (norm. 420€) kertamaksuna. Vapaa pääsy kuntosaliharjoitteluun. Sisältää avainkortin ja perusohjelman. Myydään elokuussa 2019. Voimassa yhden vuoden. Käyttöönotto viim. 31.12.2019. Jos sinulla on voimassa oleva kortti voit elokuun aikana sopia nuorisokortin hankkimisesta, ja ottaa sen käyttöön nykyisen kortin voimassaoloajan päättymisen jälkeen. Kortti tarkoitettu alle 18 vuotiaille tai toisen asteen opiskelijoille. Rajatapauksissa ota yhteyttä vastaanottoon 🙂

HEINÄKUU

HEINÄKUU

Muistutamme näin lomakautena tarkistamaan päivitettyä viikko-ohjelmaa joka viikko. Diana on lomalla viikot 27-28, Anki & Svante viikko 29. Erityisesti viikkoon 29 tulee muutoksia kun nuorelle sukupolvelle (Emmy & Freya) siirtyy sekä vastuun että myös osan ohjatuista tunneista. Kaikille lomailijoille mukavaa (treeni)lomaa:)


Kesäohjelma 2019

Kesäohjelma 2019

Sports Gymin kesäohjelma alkaa tänään 3.6, tästä näet miltä meidän kesämme näyttää!

Meitä on useita jotka pitävät 30 minuutin tunneista. Kesän aikana ohjelmastamme löytyy näitä vaihtoehtoja runsaasti. Sopii mielestämme erityisen hyvin kesällä? Matala kynnys kokeilla uutta ja suosikkitunnit mahtuvat ohjelmaan. Kesän aikana löydät ohjelmasta ainakin seuraavat perustunnit: Cardio, Core, Pump, Zumba, Hiit, Spinning, YogaStretch, Coreball ja Step. Yhdistä suosikkituntisi voima-, cardio- tai keskivartalotreeniin kuntosalin puolella tai yhdistä 30 min + 30 min. Kesän aikana myös mahdollisuus Sports Gymin ryhmäliikuntakortilla kokeilla muutama kerta  Crosstrainingiä CrossGymillä. Päivämäärät löytyvät viikko-ohjelmasta (jos sillä viikolla mahdolliuus osallistua) jota päivitämme kesän aikana aina perjantaisin. Käy tarkistamassa jos viikko-ohjelmasta löytyy yllätyksiä tai tarkista vain että suosikkituntisi löytyy samasta paikasta myös tulevana viikkona. Tulevalla viikolla ke 6.6 klo 18-20 käsiseisonta workshop Lehto Nitan johdolla. Ilmoittautumisia suoraan Nitalle nita.lehto@fitverstas.com gymillä, hyvää treenikesää kaikille.

Helatorstai 30.5

Helatorstai 30.5

Ke 29.5 Vastaanotto auki 9-12 & 16-18

Spinning 06:00

Crosstraining 18:30 @CrossGym24h Kokeilutilaisuus myös sinulle, jolla on Sports Gymin ryhmäliikuntakortti 🙂

To 30.5 Helatorstai suljettu

AVAINKORTILLA JOKA PÄIVÄ KLO 5-22!

Hyvää Äitienpäivää♥

Hyvää Äitienpäivää♥

Sunnuntaina 12.5 vietetään Äitienpäivää

Sports Gymin vastaanotto suljettu - ei ohjattuja tunteja

Avainkortilla päivittäin klo 5-22!

 

Hauskaa Vappua!

Hauskaa Vappua!

Vastaanoton erikoisaukioloajat Vappuna:

Ti 30.4 klo 8-10 (Ei ohjattuja tunteja)

Ke 1.5 Suljettu

AVAINKORTILLA PÄIVITTÄIN KLO 5-22!

Pääsiäinen 2019

Pääsiäinen 2019

Vastaanoton erikoisaukioloajat sekä pääsiäisen ohjatut tunnit:

To 18.4 Vastaanotto auki klo 8-10 & 16-18

To 18.4 klo 18.00 Spinning 30min & 18.35 Core 30min (Diana)

Pe 19.4 - Ma 22.4 Vastaanotto suljettu

La 20.4 klo 10.00 CircuitPulse (Freya)