Ajankohtaista

INBODY mittaus Sports Gymillä ke 23.3. TERVETULOA!

INBODY mittaus Sports Gymillä ke 23.3. TERVETULOA!

Ke 23.3 klo 16-19

Easyway Finland Oy:n InBody770-mittaus edulliseen hintaan 30 euroa! Tapahtuma on kaikille avoin. Testaajana Ossi Nikula. Voit ilmestyä paikan päälle kun sinulle sopii. Tervetuloa!

10€WEEK su 6.2 – su 13.2

10€WEEK su 6.2 – su 13.2

💥10€WEEK💥 Täydellinen tutustumismahdollisuus! Myymme 10 kpl ryhmäliikuntakorttia á 10€ viikolle 6 (su 6.2 - su 13.2). Kiinnostunut - ota yhteyttä:  info@sportsgym.fi❣️

Ryhmäharjoittelut taas sallittu!

Ryhmäharjoittelut taas sallittu!

AVI höllentää rajoituksia. Saamme pitää ryhmäliikuntatunteja taas🙏 La 29.1 päivitämme ohjelman viikolle 5 (ma 31.1 - su 6.2). Pysykää kuulolla🥳 

Kuntosaliharjoittelun aloittaminen?

Kuntosaliharjoittelun aloittaminen?

Meillä mahtuu treenaamaan turvavälit säilyttäen. Sports Gymiltä löytyy 6 salia 1400m2, avoinna avaintägillä joka päivä 5-22. CrossGymillä 24/7 voit treenata joka päivä ympäri vuorokauden.

Ota yhteyttä puh. 02 4580606 tai s-posti info@sportsgym.fi, autamme teitä mielellämme pääsemään vauhtiin! 🤩

 

Sports Gym & CrossGym pysyvät auki, TERVETULOA!

Sports Gym & CrossGym pysyvät auki, TERVETULOA!

Tervetuloa treenaamaan! Nyt jos koskaan on aika aloittaa omatoiminen kuntosalitreeni. Jos sinulla ei ole avaintägiä, ota yhteyttä vastaanottoon! AVIn 14.1 päätöksen mukaan ryhmäharjoittelu on tauolla 28.1 saakka, mutta Sports Gymillä ja CrossGymillä voit harjoitella omatoimisesti, spinningsalissa, ryhmäharjoittelutiloissa, heavysalissa, wellnessalissa y.m. Tarjolla on lukuisia mahdollisuuksia, juoksumattoja, soutulaitteita, pyöriä, crosstrainingvälineitä, voimaa, kuntoa, tilaa 1.400m², kysy neuvoa. Autamme mielellämme! Ehkä löydät kuntosalitreenin nyt ihan oikeasti… gymillä voit harjoitella silloin kun sinulle sopii parhaiten, Sports Gymillä 5-22, CrossGymillä 24/7 joka päivä. Nähdään gymillä!

 

SPORTS GYM & CROSSGYM AUKI TAAS!!

SPORTS GYM & CROSSGYM AUKI TAAS!!

Sports Gym ja CrossGym ovat taas AUKI!

Turun hallinto-oikeus on välipäätöksellään keskeyttänyt Lounais-Suomen aluehallintoviraston 29. joulukuuta tekemän päätöksen täytäntöönpanon kuntosalien ja muiden yksilöurheiluun käytettävien sisäliikuntatilojen sulkemisesta. Jatkamme Sports Gymillä ja CrossGymillä samalla tavalla kun ennen sulkua. Kuntosalin puolella yksilöllinen harjoittelu saleissa. Pesemme kädet, desinfioimme ja pidämme turvaväliä. Jos sinulla on mahdollisuus harjoitella suosittujen treeniaikojen ulkopuolella, tee näin (eli ei 18-21). Kiitos kaikille ymmärryksestä, kärsivällisyydestä ja yhteistyöstä. YHDESSÄ me olemme olleet todella vahvoja ja käyneet tämän hienosti läpi! TERVETULOA TAAS, IHANAA!!!

Asiakaspalvelu 1-15.1

Asiakaspalvelu 1-15.1

Asiakaspalvelu 1-15.1 poikkeuksellisesti ma-to 15-18 (ei to 6.1). Etänä (24/7) aina 02-4580606 tai info@sportsgym.fi TERVETULOA!

1-15.1 välisenä aikana voit harjoitella salilla ympäri vuorokauden 24/7 yksityisen varaussysteemin kautta. Voit WA ryhmän kautta varata oman treeniajan tai yhteisen treeniajan läheisten kanssa. Ilmoita nimesi ja numerosi Svantelle 0400-524330.

Hyvää Uutta Vuotta 2022!

Hyvää Uutta Vuotta 2022!

Keräämme itsemme, taas kerran, uutena vuotena, mutta rehellisesti sanoen olemme sekä väsyneitä että pettyneitä. Niinkuin myös monet muut ovat tähän koko pandemiaan. THL on luokitellut yksittäisen liikunnan kuntosalilla matalan riskin kategoriaan mitä tulee koronaan, sekä tarttuvuuden että leviämisen suhteen. Silti joudumme sulkemaan salit..taas kerran.

Tämä tekee meidän erittäin surulliseksi, koska näemme ja TIEDÄMME miten hyvin kaikki toimii saleilla. Meillä on toimivat keinot käytössä lähikontaktien välttelyyn, siivous ja desinfiointi on tehostettua sekä kaikki pitävät huolen yksilövastuustaan. Tämä ei tunnu oikeudenmukaiselta! Mutta miten tämä voisikaan olla. Ajattelemme että jokainen taho - koronaryhmät, THL, AVI, hallitus, media - jotka tekevät päätöksiä ja yrittävät tiedottaa niistä, ovat kaikki ihmisiä jotka yrittävät tehdä parhaansa.
Mutta näin monta tahoa mukana tekemässä päätöksiä ja niin monta eri kanavaa joita pitäisi seurata, siitä seuraa vain kunnon sekasotku. Pitäisi olla juristi kun yrittää tulkita AVIn välillä 20 sivua pitkää tekstiä. Ja silti kaikessa on tulkitsemisvaraa, pieniä porsaanreikiä löytyy jos jaksaa etsiä. Ajatelkaa jos me, jotka vastuullisesti pyörittävät yritystä, vain saisimme keskittyä omiin systeemeihin omille asiakkaillemme eikä laittaa kaiken energian tämän sotkun selvittelyyn.
Ajattelen kulunutta vuotta ja miten haastavaa on ollut yrittäjänä, ja ilo koko touhusta on välillä puuttunut kokonaan. Ollaan tarvittu sopeutumiskykyä, itsepäisyyttä, luovuutta sekä nopeaa ratkaisukykyä. Ja silti tunne siitä, että kaikki muutokset jotka ollaan jouduttu tekemään eivät ole tuoneet mitään muutosta parempaan, se on hyvin turhauttavaa, sekä aikaa että energiaa vievää.

Ajattelen silti myös viimeistä Zumba-tuntiani tältä vuodelta, ja mitä sanoin kun tulin kotiin..”tämä oli kyllä hauskinta ja parasta mitä tänään sain tehdä”. Tunnen itseni onnekkaaksi kun edelleen saan tuntea liikunnan tuoman suuren ilon, kun saa liikkua yhdessä. Se merkitsee minulle paljon, ja se tunne antaa minulle myös lohtua ja toivoa tulevaan. Ehkä omikron on vihdoinkin se muunnos joka päättää tämän epidemian. Siihen haluan uskoa. Haluan uskoa siihen, että tämä kauhea aika päättyy ja että pian saamme taas viihtyä yhdessä, halailla, tanssia, treenata ja tapailla toisiamme ilman että kukaan tarvitsee pelätä tai tuntea epäilystä. Tähän on pakko uskoa, ja nyt yritämme ja jaksamme vielä hetken. Hyvää parempaa uutta vuotta 2022 kaikille!

 

 

AVI:n 29.12.21 päätöstä koskee Sports Gym & CrossGym

AVI:n 29.12.21 päätöstä koskee Sports Gym & CrossGym

Lounais-Suomen Aluehallintaviraston päätöksestä kaikki kuntosalit alueella joudutaan sulkemaan, joten mekin joudumme valitettavasti sulkemaan Sports Gymin ja CrossGymin ovet väliaikaisesti. Päätös tehtiin 29.12.21 ja on voimassa 1–15.1.22.

Sulku ei kuitenkaan tarkoita ovien totaalista lukkoon laittamista, vaan jäsenet saavat varata neljää eri liikuntatilamme (Heavy, Wellness, Rehab&Spin ja CrossGym) omaan käyttöön. Varauksia WA ryhmän kautta. Ilmoita puhelinnumerosi ja nimesi Svantelle 0400-524330 jos haluat olla mukana.

Nuorisokorttilaisille (2004 syntyneet tai nuorimmille) järjestämme omaa ohjattua likuntaaikaa ma - to 15.30-17.30. Nuoriso tulee pääovesta sisään (edellyttää maskinkäyttöä) ja Wellnesstilassa voi harjoitella.

Pukutilat eivät ole käytössä joten tule valmiiksi treenipuettuna!

THLn arvion mukaan kuntosalit ja yksilöllinen harjoittelu kuuluu vähäisen riskin tilanteisiin sekä taruntariskin ja leviämispotentiaalin kannalta. Koko korona-ajan olemme yrittäneet tehdä parhaamme noudattamalla kaikkia rajoituksia ja viranomaisten ohjeistuksia, jotta kaikilla olisi mahdollisuus pitää huolta kunnostaan ja pysyä liikkeellä turvallisesti saleillamme. Näin myös nyt!

Monet teistä ovat olleet matkassamme hyvin pitkään, lukuisat myös läpi koko korona-ajan, vaikka treenikerrat olisivat jääneet vähäisiksi. Tästä me olemme loputtoman kiitollisia. Me tarvitsemme teitä, nyt ja tulevaisuudessa! Tiedämme tämän tilanteen koskettavan monia, mutta jos sinulla on mahdollisuus pitää jäsenyytesi voimassa arvostamme sitä erittäin paljon. Pyydämme olemaan yhteydessä sähköpostitse info@sportsgym.fi kaikissa kysymyksissä, jotka koskevat jäsenyyksiä. Näihin vastaamme 3.1.22 alkaen. Tämä koskettaa meitä kaikkia, ja voimme vain tukea toisiamme tällä ajalla. Jaksamme rakkaat jäsenet myös tämän läpi!

Asiakaspalvelu auki to 30.12 klo 16-19

Asiakaspalvelu auki to 30.12 klo 16-19

Tervetuloa! Liikuntaedut vanhenee. Asiakaspalvelu auki to 30.12 klo 16-19. Palvelemme myös etänä vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella 02-4580606 ja info@sportsgym.fi. Avainkortilla sali auki 5-22!

HYVÄÄ JOULUA

HYVÄÄ JOULUA<3

Toivotamme jokaiselle oikein tunnelmallista ja mukavaa joulua!

Info!

Info!

Sports Gym avainkortilla 5-22 joka päivä. CrossGym24h 24/7 joka päivä. Ryhmäliikuntatunnit menevät tauolle 22.12-31.12 ja jatkamme ma 3.1.2022.

Asiakaspalvelu avoinna normaalisti 22.12-31.12 ma 16-19, ti&ke 9-12&16-19, to 9-12.

Palvelemme myös etänä info@sportsgym.fi / 02 4580606

JOKO JOULULAHJAT ON HANKITTU?

JOKO JOULULAHJAT ON HANKITTU?

Muistutamme mahdollisuudesta hankkia joululahjaksi Sports Gymin tai CrossGymin lahjakortin vapaavalinnaisella summalla / tuotteella! Osta itsellesi tai anna lahjaksi!

Koronapäivitys

Koronapäivitys

AVI:n uusien rajoitusten johdosta otamme ryhmäharjoittelussa Koronapassin käyttöön 10.12.2021 alkaen. Kuntosalin puolella (yksilöllinen harjoittelu) suositus on max 10 henkilöä / sali. Muuten jatkamme normaalisti, pesemme kädet, desinfioimme ja pidämme turvaväliä.

Liikuntaedut vanhenee 31.12.2021

Liikuntaedut vanhenee 31.12.2021

Muista käyttää vuoden 2021 liikuntaetusi ennen kuin vanhenevat!
Mahdollisuus löytyy ladata ennakkomaksuna asiakastilillesi!
Meillä käy Smartum, Epassi, Edenred, Eazybreak, Virike, Tyky…
ITSENÄISYYSPÄIVÄ 6.12

ITSENÄISYYSPÄIVÄ 6.12

Avainkortilla normaalisti 5-22

Spinning30 klo 16 (Svante)

Pump&Stretch40 klo 16.40 (Svante)

InBody-mittaus Sports Gymillä ma 11.10

InBody-mittaus Sports Gymillä ma 11.10

Ma 11.10 klo 16-20

Easyway Finland Oy:n InBody770-mittaus edulliseen hintaan 25 euroa! Tapahtuma on kaikille avoin. Testaajana Ossi Nikula. Voit ilmestyä paikan päällle kun sinulle sopii. Tervetuloa!