Ryhmäliikunta

Aktiviteetit, jotka sopivat sinulle

Sports Gymillä on monipuolinen tarjonta erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Meiltä löydät aina sopivan ryhmäliikuntatunnin, olitpa sitten nuori tai vanha, aloittelija tai aktiiviliikkuja. Yhdessä kokeneiden ja innostavien ohjaajien kanssa teemme ryhmäliikuntatunneista ihanan elämyksen!

Tuntikuvaukset - Löydä suosikkisi!

Body & Mind

RollerStretch
Lihaskalvorullauksia pilatesrullan avulla sekä venyttelyä.
Poweryoga
Voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Opit tekemään aurinkotervehdykset A ja B, sekä monia asentoja pysty- ja istuma-asennossa. Keskitymme oikean perustekniikan oppimiseen. Pyrimme yhdistämään liikkeitä ja hengitystä, eli ns vinyasayogaa. Tervetuloa, voit tulla ilman aikaisempaa joogakokemusta!
YogaStretch
Sopii täydellisesti jos haluat sekä venyttää että vahvistaa lihaksia. Tavoitteena parannettu liikkuvuus ja notkeus. Pyrimme yhdistämään liikkeet ja hengityksen miellytävään virtaukseen. Sopii sekä aloittelijoille että kokeneille joogaharrastajille.
BarreMove
Toiminnalinen harjoittelu jossa inspiraatio saatu yogasta & baletista. Tehokas mutta samalla hellä kovartalotreeni. Parantaa ja kohentaa ryhtiä, voimaa, kehonhallintaa, keskivartalon lihaksistoa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Lupaamme että löydät yhteyden uusiin lihaksiiin. KOKEILE!
SportsYoga
Kehonhuoltohetki sinulle joka treenaa aktiivisesti ja kaipaat liikkuvuutta. Hyvästele aamukankeudet ja jumit!
CoreYoga

Vahvistavia harjoituksia vatsa- ja selkälihaksille joiden välissä tehdään venytysliikkeitä alavartalolle.

Basic

CircuitGym
Perinteisen kuntopiirin uusi nimi! Lyhyt yhteinen lämmittely spinningpyörillä jonka jälkeen kuntopiiriharjoittelua Wellness Linen laitteissa ja vapailla painoilla. Sopii mainiosti sekä aloittelijoille että kokeneille treenaajille, sekä kaiken ikäisille miehille ja naisille!
Pump
Ryhmävoimaharjoittelua tangoilla ja painoilla. Kaikkien aikojen suosituin ryhmäharjoittelumuoto! Valitset itse käyttämäsi painot kykysi mukaan.
Core
Monipuolista keskivartalotreeniä! Vartalon ydinlihaksistoa (vatsa & selkä) harjoitetaan sekä dynaamisesti että staattisesti.
CircuitPulse
Kuntopiiriharjoittelua Energysalissa. Sekä sykettä kohottavia että lihaksia vahvistavia liikkeitä samalla tunnilla. Teemme paljon liikkeitä oman kehon painolla mutta myös välineillä.
LIIT
Low Intensive Interval Training - Bodyweight harjoittelua, kehonpainoliikkeitä rauhallisissa intervalleissa.
(G)old Ladies & Boys
Senioreiden oma rento kuntopiiritunti!
Step Flow

Helppoja ja tehokkaita askelsarjoja steplaudalla.

PULSE

Spinning
Maksimoitu kuntoharjoittelu. Istut spinningpyörällä ryhmän mukana ja pyöräilet mukaansa tempaavan musiikin tahtiin.
HIIT
Intervalliharjoittelua. Raskas tunti jossa nostetaan sykettä, poltetaan rasvaa ja haastetaan itseämme erilaisilla liikkeillä. Tehokasta energiankulutusta!
Tabata
Korkeaintensiivinen intervallitunti. Sinulle joka haluat treenata todella kovaa!
Crosstraining
Toiminnallinen kuntopiiriharjoittelu CrossGym24h – salilla Voimakatu 6:ssa CrossGymin jäsenille (muut 10€ / kerta).
Crosstraining EMOM
EMOM - Every Minute On the Minute. Jokaisella alkavalla minuutilla teet  x määrä liikkeitä, tehokas kuntopiiritunti CrossGym24h-salilla osoitteessa Voimakatu 6. CrossGymin jäsenille (muut 10€/kerta).
POWER
Tehokasta voimaharjoittelua levypainotangolla.

Fun & Energetic

Step & Mix
Powerpainotteisia askelsarjoja ja combatliikkeitä sekä steplaudalla että ilman.
Coreball
Monipuolista, hauskaa ja tehokasta treeniä isolla tasapainopallolla.
Zumba®
Hauska latinoinspiroitu tanssitunti.
Cardio Flow

Yksinkertaisia, loogisia ja voimakkaita askelsarjoja, joissa jalat ja pakarat tekevät tehokkaasti töitä + lihaskuntoliikkeitä sekä vatsalle että pepulle. Tavoitteena on hikoilla ja nauraa!

Afro
Tanssitunti josta ei puutu voimaa ja tunnetta! Isoja, eläviä liikkeitä, inspiraatiota luonnosta ja eläinten liikkeistä, jotka antaa sinulle vahvan, iloisen ja samalla rentoutuneen olon. Fyysinen tanssi jossa itsetunto nousee rumpujen tahtiin.
Boot(y)camp
Polttavan tehokas pakara- ja vatsatreeni!
Boxing

Nyrkkeily on tehokas kuntoilumuoto, niin kovemmin treenaaville tai vasta-aloitteleville. Tunneilla tehdään paljon yhteistyötä pareittain, mutta jokainen toimii silti yksilöinä. Tekniikkaa käydään yhdessä läpi, eikä menosta tipu, vaikkei joka kerta pääse paikalle. Kaloreiden kulutus ja hauskuus on taattu. Loistava myös niska-hartia seudulle!