Ryhmäliikunta

Aktiviteetit, jotka sopivat sinulle

Sports Gymillä on monipuolinen tarjonta erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Meiltä löydät aina sopivan ryhmäliikuntatunnin, olitpa sitten nuori tai vanha, aloittelija tai aktiiviliikkuja. Yhdessä kokeneiden ja innostavien ohjaajien kanssa teemme ryhmäliikuntatunneista ihanan elämyksen!

Tuntikuvaukset - Löydä suosikkisi!

Body & Mind

Roller™

Lihaskalvorullauksia pilatesrullan avulla.

Poweryoga

Voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Opit tekemään aurinkotervehdykset A ja B, sekä monia asentoja pysty- ja istuma-asennossa. Keskitymme oikean perustekniikan oppimiseen. Pyrimme yhdistämään liikkeitä ja hengitystä, eli ns vinyasayogaa. Tervetuloa, voit tulla ilman aikaisempaa joogakokemusta!

YogaStretch

Sopii täydellisesti jos haluat sekä venyttää että vahvistaa lihaksia. Tavoitteena parannettu liikkuvuus ja notkeus. Pyrimme yhdistämään liikkeet ja hengityksen miellytävään virtaukseen. Sopii sekä aloittelijoille että kokeneille joogaharrastajille.

BarreMove

Toiminnalinen harjoittelu jossa inspiraatio saatu yogasta & baletista. Tehokas mutta samalla hellä kovartalotreeni. Parantaa ja kohentaa ryhtiä, voimaa, kehonhallintaa, keskivartalon lihaksistoa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Lupaamme että löydät yhteyden uusiin lihaksiiin. KOKEILE!

Basic

CircuitGym

Perinteisen kuntopiirin uusi nimi! Lyhyt yhteinen lämmittely spinningpyörillä jonka jälkeen kuntopiiriharjoittelua Wellness Linen laitteissa ja vapailla painoilla. Sopii mainiosti sekä aloittelijoille että kokeneille treenaajille, sekä kaiken ikäisille miehille ja naisille!

Pump

Ryhmävoimaharjoittelua tangoilla ja painoilla. Kaikkien aikojen suosituin ryhmäharjoittelumuoto! Valitset itse käyttämäsi painot kykysi mukaan.

Core

Monipuolista keskivartalotreeniä! Vartalon ydinlihaksistoa (vatsa & selkä) harjoitetaan sekä dynaamisesti että staattisesti.

CircuitPulse

Kuntopiiriharjoittelua Energysalissa. Sekä sykettä kohottavia että lihaksia vahvistavia liikkeitä samalla tunnilla. Teemme paljon liikkeitä oman kehon painolla mutta myös välineillä.

BodyCore

Keskitymme vartalon ydinlihaksistoon sekä ylävartalon isompiin lihasryhmiin – selkä-, hartia- & rintalihaksiin.

PULSE

Spinning

Maksimoitu kuntoharjoittelu. Istut spinningpyörällä ryhmän mukana ja pyöräilet mukaansa tempaavan musiikin tahtiin.

HIIT

Intervalliharjoittelua. Raskas tunti jossa nostetaan sykettä, poltetaan rasvaa ja haastetaan itseämme erilaisilla liikkeillä. Tehokasta energiankulutusta!

HIIT Athlete

Lihaskuntopainoitteista intervalliharjoittelua. Raskas tunti jossa nostetaan sykettä, poltetaan rasvaa ja haastetaa itseämme erilaisilla lihaskuntoliikkeillä. Tehokasta energiankulutusta!

Tabata

Korkeaintensiivinen intervallitunti. Sinulle joka haluat treenata todella kovaa!

WORX

Toiminnallinen kuntopiiriharjoittelu Crossgym24h – salilla Voimakatu 6:ssa. Crossgymin jäsenille (muut 10€ / kerta ennakkoilmoittautumisella).

Fun & Energetic

Step & Mix

Powerpainotteisia askelsarjoja ja combatliikkeitä sekä steplaudalla että ilman.

Coreball

Monipuolista, hauskaa ja tehokasta treeniä isolla tasapainopallolla.

Zumba®

Hauska latinoinspiroitu tanssitunti.

Cardio

Yksinkertaisia, loogisia ja voimakkaita askelsarjoja, joissa jalat ja pakarat tekevät tehokkaasti töitä + lihaskuntoliikkeitä sekä vatsalle että pepulle. Tavoitteena on hikoilla ja nauraa!

Afro

Tanssitunti josta ei puutu voimaa ja tunnetta! Isoja, eläviä liikkeitä, inspiraatiota luonnosta ja eläinten liikkeistä, jotka antaa sinulle vahvan, iloisen ja samalla rentoutuneen olon. Fyysinen tanssi jossa itsetunto nousee rumpujen tahtiin.

Boot(y)camp

Polttavan tehokas pakara- ja vatsatreeni!