Rakkaat jäsenet,

Tuntuu siltä että meidän tarvitsee muistuttaa suosituksista ja kertoa ajatuksiamme koskien koronapandemiaa. Noudatamme salilla tarkkoja päivittäisiä hygieniarutiineja ja seuraamme THL:n ohjeistuksia aktiivisesti. Vastuullinen treeniympäristö luodaan yhdessä - kiitos, että noudatat hygieniaohjeita!

Kuntosalipuolella sekä CrossGymillä turvavälejä on helppo pitää ja kaikki treenaajat putsaavat käyttämiään laitteita ja välineitä. Salilla on käytössä desinfiointivälineitä ja kertakäyttöhanskoja.

Ryhmäliikuntapuolella mietimme ahkerasti tarvetta siirtää kaikki tunnit ulos ensi viikolla ja järjestää syksyinen ERIKOISVIIKKO, ja siitä eteenpäin tekisimme aina päätöksen viikko viikolta miltä ryhmäliikuntaohjelma näyttää. Haluaisimme kuulla sinun ajatuksiasi ryhmäliikunnasta, joten saat mielellään laittaa messengerin kautta tai sähköpostiin omat mielipiteesi info@sportsgym.fi

Jos sinulla on edes pieniä sairauden oireita, älä tule kuntosalille. Noudata aina THL:n voimassaolevia ohjeistuksia covid-19 -pandemian aikana. Kiitos että otat muut huomioon!