Vilket år! Hade någon för ett år sedan sagt att vi under 2020 kommer att ha stängt en period på våren pga en global faktor och att vi under större delen av året i alla våra beslut skulle påverkas av en osynlig aktör skulle vi inte trott på det. Inget år i Sports Gyms historia liknar 2020!

I alla beslut har interaktionen med er medlemmar varit avgörande. Tillsammans skapar vi Sports Gyms familj. Att mota en pandemi är inget vi på Sports Gym gör ensam, det behövs regeringens generella råd och pondus, det behövs coronagruppernas tolkningar regionalt och det behövs företagarnas riskbedömning och ansvar på ett lokalt plan samt varje persons individansvar. Sedan våren har vi tillsammans skapat fina rutiner på Sports Gym, vilket möjliggjort öppethållning. Besluten har varit radikala allt från portförbud 1 månad för den som inte putsar efter sig till föräldrar/barn/obehöriga som inte får vistas i våra utrymmen. Allt för att säkerställa att du som medlem fortsättningsvis tryggt ska kunna träna och må bra! Desinficeringsbord, engångshanddukar, avstånd har inte kunnat ta kål på glädjen och tacksamheten att kunna och få röra på sig. Det här året vill vi speciellt tacka för all fin respons från er! Den hjälper oss oerhört också i våra beslut framöver.

Kreativitet och ”tänkutanförboxen” i svåra lägen är det vi fortsätter med på Sports Gym. I all bedrövelse kring en stängning såg vi också möjligheter. Nu har vi två nyrenoverade träningssalar, ny välkomnande reception, nya system för kundregistrering och fakturering och en positiv känsla inför 2021. Vaccinet är på kommande, vi är förberedda på gruppträningar med restriktioner eller utan. Vi har byggt upp rutiner kring online träning och fina möjligheter till individuell träning med säkerhetsavstånd på 1400m2. Linda och Carina hjälper till med PT-tjänster på Sports Gym och Kia med individuella träningsprogram på CrossGym. Vi kommer att göra allt för att just du ska få din träning och måbra-upplevelse fixad oberoende om det sker i grupp eller individuellt.

Som Svante sa: Nog fattar man när man veit! Med det önskar vi alla våra medlemmar och dig som är på kommande till Sports Gym varmt välkommen 2021! GOTT NYTT ÅR!