CrossGym

På Duvstigen 2 finns vår fina, välutrustade Functional Box. I Crosstraining salen tränar vi på det vi är byggda för att göra: lyfta, dra, knuffa, kasta, springa och klättra. Här finns allt som behövs för din funktionella träning: skivstänger, kettlebells, wallballs, slamballs, hantlar, plyoboxar, ringar, klätterrep, roddmaskiner etc. Det här är superparken för dig som vill ha en rolig, utmanande och effektiv träningsupplevelse! Du kan göra din träning bara här eller kombinera med traditionell styrketräning i någon av våra övriga salar eller förstås komma med i våra Crosstrainingpass för inspiration och omväxling.

Vi har skapat en inspirerande miljö, där alla övningar går att skala ner och upp utgående från din egen förmåga. Vad du än har för målsättning vill vi att du når dit och utvecklas till din fulla potential.

Crosstrainingpass:  Följ Sports Gyms veckoschema

WOW = Workout of the Week: På svarta tavlan hittar du veckans Crosstrainingpass för din individuella träning. Inspiration och alternativ för dig som kör på egen hand. 

 

 

 

 
 
 

 

Träna när det passar dig!

Med nyckelkort 5-22 varje dag

CrossGym passar alla!

Träningen kan anpassas efter ditt utgångsläge

CROSSTRAINING

Ledda pass på CrossGym!

Sports Gym receptionens öppettider

Måndag 16:00 - 19:00
Tisdag 09:00 - 12:00 & 16:00 - 19:00
Onsdag 09:00 - 12:00 & 16:00 - 19:00
Torsdag 09:00 - 12:00 & 16:00 - 19:00
  Vi betjänar även på distans utanför receptionens öppethållningstider
   

Crosstrainingpass:  Följ Sports Gyms aktuella veckoschema

 

Vi tar emot anmälningar till Crosstraining-passen! Anmälningarna sker via en WhatsApp-grupp och tas emot samma dag som passet hålls. Mera instruktioner ges då du kommer med i gruppen. Om du vill med i gruppen, meddela ditt telefonnummer till oss så lägger vi till dej.