Gymträning

Konditionssalsträning

På gymmet kan du träna med olika mål i siktet. Någon tränar för att undvika skador, andra tränar för att bli starkare och må bra. Endel rehabiliteringstränar och somliga tränar för att bygga muskler. Vi vill gärna hjälpa dig oberoende av utgångsläge och målsättning.

Tre konditionssalar

Vi har 3 olika konditionssalar för att möta allas behov – Wellness Line med en omfattande maskinpark från ett och samma märke. Heavy Line med delvis handplockade maskiner från olika leverantörer för att bäst möta olika behov. Club65+ sal för dig som är senior samt rehabiliteringssal där motståndsjusteringen är steglös. Vi har också en stor bredd på cardiomaskiner, fria vikter och övriga redskap som bollar, kettlebells och balansbräden.

Kom igång med träningen

Har du inte tränat tidigare på gym, men intresserad av att börja, rekommenderar vi att du deltar i konditionscirklarna tillsammans med en instruktör eller får en individuell grundgenomgång (ingår i medlemskapet). Då får du hjälp med inställningar av maskiner och en genomgång av några basövningar så att du kan komma igång med din träning på gymmet. Vill du ha mera ut av din gymträning kan du också boka tid med våra PT:n för att få ett träningsprogram som är skräddarsytt för just dig.