Aktuellt

InBody-mätning på Sports Gym må 11.10

InBody-mätning på Sports Gym må 11.10

Må 11.10. kl 16 - 20

Easyway Finlands InBody770-mätning för 25€ på Sports Gym! Mätningen är öppen för alla. Mätningen utförs av Ossi Nikula. Det är bara att dyka upp när det passar dig. Välkommen!

Hösten 2021🍂

Hösten 2021🍂

Vecka 34 ökar vi utbudet i gruppträningsschemat. Inte allt på en gång, utan stegvis. Förutom de obligatoriska passen Pump, Spinning & Zumba, så är åtminstone följande pass på kommande i höst: PowerYoga (v34), Step, Coreball, HIIT, Kias Crosstraining, Circuit, Gold Boys & Ladies, morgonpass, kvällsspinningar… Alla pass löper inte varje vecka, så ta som vana att uppdatera och kolla veckoschemat på hemsidan. Kolla extra noga på datumet ovanför schemat, för det mesta löper schemat sö-lö. Uppdatering lördag/söndag varje vecka. Kolla också om gruppen är en WhatsApp-grupp (WA). I så fall behövs anmälningar. Anmälningarna underlättar registreringen på t.ex. CrossGym, samt i grupper som hålls utanför receptionens öppethållningstider. Du som har Kombinationskort kan fr.o.m. nu även delta i Crosstraining-passen på CrossGym. TESTA!

Notera också att receptionen har begränsade öppethållningstider, och att vi gärna betjänar på distans då vi inte är på plats. Med nyckeltäg kan du som vanligt träna alla dagar kl 5-22. På grund av olika frågetecken kring vissa pass i samband med att veckoschemat läggs ut, meddelar vi Surprise Workouts, plötsliga förändringar, indoor/outdoor med rätt kort varsel i WA-grupperna ”Zumba/Step mm🤩” eller ”Svantes Surprise”. Vi rekommenderar att du kommer med i någon av våra WA-grupper för att hållas uppdaterad. På hemsidan lönar det sig även att ta som vana att kolla under fliken ”AKTUELLT”. Där lägger vi ut månadsbrev, eventuella kampanjer och bara annars nyttig info. Fortsatt skön augusti alla! STAY TUNED🤩

AUGUSTI MÅNADSBREV

AUGUSTI MÅNADSBREV

Månaden då det börjar hända lite mer på gymmet🤩 Vi väntar fler som återupptar sin träning och alla vill vi ha mer pass i schemat. Kom med på Sports Gym in The City - en GRATISHAPPENING där vi hoppas du tar någon / några med dig för att komma igång eller bara testa på Zumba. Plats: CENTRALPARKEN. DET BLIR INTE FULLT MED FOLK, så kom på pass som vanligt! Med kombinationskortet har du nu också tillgång till Crosstraining på CrossGym24h. Vill du testa Svantes CrosstrainingBasic redan nu på onsdag kl 18.15 så kommer du med i Crosstraining  WA-gruppen och anmäler ditt deltagande i gruppen. Sports Gyms WEBSHOP öppnar vi under måndagen 2.8. Den bygger vi ut efter hand. AUGUSTIMÅNADS KAMPANJ riktar sig till nya kunder - ett försök att få igång fler så att vi kan ge mer åt ALLA! Sensommarhälsningar Sports Gym & CrossGym Crew❤️

KAMPANJ AUGUSTI🤩

KAMPANJ AUGUSTI🤩

NY PÅ GYMMET? VI VILL HJÄLPA DIG ATT KOMMA IGÅNG PÅ SPORTS GYM! BEKANTNINGSMÅNAD 35€.
– Sports Gym obegränsad användning 1 mån
– innehåller nyckelkort 5-22
Gör ditt köp här fr.o.m. 2.8.2021 eller kontakta reception på Duvstigen 2. 

NY KUND OCH OSÄKER PÅ VAD CROSSGYM24h ÄR?         BEKANTNINGSMÅNAD 35€. 
– CrossGym24h obegränsad användning 1 mån + Svantes ledda CrosstrainingBasic enligt aktuellt veckoschema
– innehåller 24h-nyckelkort
Gör ditt köp här fr.o.m. 2.8.2021 eller kontakta reception på Duvstigen 2.

SKÖN MIDSOMMAR!!

SKÖN MIDSOMMAR!!

MED NYCKELKORT VARJE DAG 5-22

Reception öppen igen må 28.6 16-18. I brådskande fall ring 02-4580606!

SOMMARKORT TILL SALU!

SOMMARKORT TILL SALU!

Nu har vi sommarkorten till försäljning 177€ / 162€. Skaffa ditt eget den här veckan 🙂

Skön Valborg!

Skön Valborg!

MED NYCKELKORT VARJE DAG 5-22

TO 29.4 kl 5.40 Spinning + Pump

Receptionen stängd 29.4 - 2.5

Stängt 1-18.4.2021

14.4.21 enligt nytt beslut från AVI stängt inomhus t.o.m. 18.4.21.

Enligt beslut från Regionförvaltningsverket i Sydvästra Finland måste alla konditionssalar i regionen stänga. Beslutet kom ut ikväll (31.3) och gäller för tidsperioden 1–14.4.21. Så med 6,5 timmars varsel och med sorg i hjärtat är vi tvungna att stänga Sports Gym & CrossGym under den tidsperioden.

Till aktiva medlemmar erbjuder vi Online-pass samt lånar ut redskap för hemmaträning. Du som vill låna redskap kan imorgon torsdag kl 15.30-17.30 låna pumpstänger & stepbrädor från uteförrådet. På tisdag 6.4 lånar vi ut redskap från Sports Gym kl 11 - 12 samt kl 15-18. På onsdag 7.4 lånar vi ut redskap från CrossGym kl 16 -18.

Vi är tacksamma om du håller ditt medlemskap i kraft, men förstår också dig som behöver frysa ditt medlemskap. Alla frågor som rör ditt medlemskap ber vi dig rikta till vår e-post (info(a)sportsgym.fi), som vi svarar på fr.o.m. tisdag 6.4. Alla berörs av detta och vi får fortsätta stöda varandra på distans under en tid. Tillsammans är vi starka och tar nog oss igenom det här också!

PÅSKVECKA 30.3-6.4.2021

PÅSKVECKA 30.3-6.4.2021

Receptionen öppen:

Ti 30.3 kl 16-20

Ons 31.3 kl 9-12 & 16-18

To 1.4 kl 16-18

KOLLA SCHEMAT FÖR INFORMATION OM DE LEDDA PASSEN!

Glad påsk!

VIKTIG INFO!

VIKTIG INFO!

Enligt beslut av Regionförvaltningsverket i Egentliga Finland får vi fortsättningsvis träna 10 personer / utrymme. Du som kund har skyldighet att hålla koll på att mängden inte överskrids och att anvisningarna följs då du är och tränar. Den allmänna rekommendationen är att använda munskydd. Enligt direktiv har vi nu gjort följande åtgärder för träning fr.o.m. 6.3.2021

GYM:

 • 10 personer / sal (Heavy, Wellness, Spinning). Håll hela din träning i EN sal.
 • Undvik användning av omklädningsrummet, max 2 personer inne i omklädningsrummen samtidigt.
 • Duscharna är inte i bruk.
 • Kom in, träna, gå ut. Undvik att stanna kvar i onödan.
 • Håll 2m avstånd till medtränare.
 • Följ alla hygienanvisningar på gymmet.

GRUPPTRÄNING:

 • 10+1 personer / pass.
 • Kom in via receptionen, gå direkt in i salen där ditt pass hålls och undvik gymmets andra utrymmen.
 • Undvik användning av omklädningsrummen, max 2 personer inne i omklädningsrummen samtidigt.
 • Duscharna är inte i bruk.
 • Håll 2m avstånd till medtränare.
 • WhatsApp-anmälningar till kl 6.00-passen, PowerYoga, Crosstraining samt söndagens CoreBall.
 • Följ alla hygienanvisningar på gymmet.

TILLSAMMANS FÖLJER VI DIREKTIVEN SÅ VI FÅR FORTSÄTTA HÅLLA ÖPPET!

Lägesuppdatering 25.2

Kära medlemmar!
Det är ännu oklart hur de nya restriktionerna påverkar oss. Tills vi har fått klarare direktiv och beslut från myndigheterna fortsätter vi med de begränsningar vi redan har. Vi påminner om att hålla 2m avstånd och desinficering. Vi meddelar er då vi fått mer klarhet i situationen. Sköt om er, tillsammans är vi starka!
Sportlovsvecka

Sportlovsvecka

Från sportlovsveckan (20-28.2) några små justeringar i schemat. Schemat hittar du här!

GOTT NYTT ÅR!

GOTT NYTT ÅR!

Vilket år! Hade någon för ett år sedan sagt att vi under 2020 kommer att ha stängt en period på våren pga en global faktor och att vi under större delen av året i alla våra beslut skulle påverkas av en osynlig aktör skulle vi inte trott på det. Inget år i Sports Gyms historia liknar 2020!

I alla beslut har interaktionen med er medlemmar varit avgörande. Tillsammans skapar vi Sports Gyms familj. Att mota en pandemi är inget vi på Sports Gym gör ensam, det behövs regeringens generella råd och pondus, det behövs coronagruppernas tolkningar regionalt och det behövs företagarnas riskbedömning och ansvar på ett lokalt plan samt varje persons individansvar. Sedan våren har vi tillsammans skapat fina rutiner på Sports Gym, vilket möjliggjort öppethållning. Besluten har varit radikala allt från portförbud 1 månad för den som inte putsar efter sig till föräldrar/barn/obehöriga som inte får vistas i våra utrymmen. Allt för att säkerställa att du som medlem fortsättningsvis tryggt ska kunna träna och må bra! Desinficeringsbord, engångshanddukar, avstånd har inte kunnat ta kål på glädjen och tacksamheten att kunna och få röra på sig. Det här året vill vi speciellt tacka för all fin respons från er! Den hjälper oss oerhört också i våra beslut framöver.

Kreativitet och ”tänkutanförboxen” i svåra lägen är det vi fortsätter med på Sports Gym. I all bedrövelse kring en stängning såg vi också möjligheter. Nu har vi två nyrenoverade träningssalar, ny välkomnande reception, nya system för kundregistrering och fakturering och en positiv känsla inför 2021. Vaccinet är på kommande, vi är förberedda på gruppträningar med restriktioner eller utan. Vi har byggt upp rutiner kring online träning och fina möjligheter till individuell träning med säkerhetsavstånd på 1400m2. Linda och Carina hjälper till med PT-tjänster på Sports Gym och Kia med individuella träningsprogram på CrossGym. Vi kommer att göra allt för att just du ska få din träning och måbra-upplevelse fixad oberoende om det sker i grupp eller individuellt.

Som Svante sa: Nog fattar man när man veit! Med det önskar vi alla våra medlemmar och dig som är på kommande till Sports Gym varmt välkommen 2021! GOTT NYTT ÅR!

Mellandagarna 27.12 – 1.1

Mellandagarna 27.12 – 1.1

Fokus på individuell träning

På Sports Gym får du träna varje dag mellan kl 5-22 och på CrossGym 24/7! Vill du aktivera nyckelkort eller medlemskap eller har andra frågor kan du kontakta oss på info(a)sportsgym.fi - Vi tycker om att bli kontaktade! 🙂

Receptionens öppettider:

Må 28.12 kl 9-12 & 16-20

Ti 29.12 kl 16-20

Ons 30.12 kl 9-12 & 16-20

Online-träning

Vill du ha inspiration för din träning kan du med Sports Gyms medlemskap komma med i vår online-träningsgrupp. Vi kör både LIVE träning samt ger tips för hemmaträning! Du hittar gruppen på Facebook ”Sports Gym Online Workouts”.

Sö 27.12 kl 17.30 LIVE (KONGA 20min + CORE 20min)

Må 28.12 kl 18.00 Online (Jumppa 30min rygg&bak)

Ti 29.12 kl 18.00 Online (Jumppa 30min core&puls)

Nya gruppträningsschemat startar 2.1.2021!

KOM IHÅG DINA MOTIONSFÖRMÅNER! Många förmåner går ut 31.12.2020, kolla datum på dina egna!

JULEN 2020

JULEN 2020

SPORTS GYMS & CROSSGYMS JUL
Må 21.12 kl 9-12 & 16-20
06.00 Spinning
17.30 RVP 50min
18.50 TabataPump 50min OUTSIDE STUDIO
Ti 22.12 kl 16-20 inga ledda pass
Ons 23.12 kl 9-12
24.12 – 26.12 stängt
Sö 27.12 – Ons 30.12 enligt schema
31.12 – 1.1 stängt
LÖ 2.1.2021 NYTT SCHEMA BÖRJAR!
Ti 5.1 Specialdag på Sports Gym! Mera info kommer snart!
Ons 6.1 stängt
Med Sports Gyms nyckelkort varje dag kl 5-22
CrossGym24h open 24/7
PRESENTKORT

PRESENTKORT

Vi påminner om möjligheten att skaffa Sports Gyms eller CrossGyms presentkort med valfri summa i julklapp! Stöd lokala företag!