Aktuellt

GOTT NYTT ÅR!

GOTT NYTT ÅR!

Vilket år! Hade någon för ett år sedan sagt att vi under 2020 kommer att ha stängt en period på våren pga en global faktor och att vi under större delen av året i alla våra beslut skulle påverkas av en osynlig aktör skulle vi inte trott på det. Inget år i Sports Gyms historia liknar 2020!

I alla beslut har interaktionen med er medlemmar varit avgörande. Tillsammans skapar vi Sports Gyms familj. Att mota en pandemi är inget vi på Sports Gym gör ensam, det behövs regeringens generella råd och pondus, det behövs coronagruppernas tolkningar regionalt och det behövs företagarnas riskbedömning och ansvar på ett lokalt plan samt varje persons individansvar. Sedan våren har vi tillsammans skapat fina rutiner på Sports Gym, vilket möjliggjort öppethållning. Besluten har varit radikala allt från portförbud 1 månad för den som inte putsar efter sig till föräldrar/barn/obehöriga som inte får vistas i våra utrymmen. Allt för att säkerställa att du som medlem fortsättningsvis tryggt ska kunna träna och må bra! Desinficeringsbord, engångshanddukar, avstånd har inte kunnat ta kål på glädjen och tacksamheten att kunna och få röra på sig. Det här året vill vi speciellt tacka för all fin respons från er! Den hjälper oss oerhört också i våra beslut framöver.

Kreativitet och ”tänkutanförboxen” i svåra lägen är det vi fortsätter med på Sports Gym. I all bedrövelse kring en stängning såg vi också möjligheter. Nu har vi två nyrenoverade träningssalar, ny välkomnande reception, nya system för kundregistrering och fakturering och en positiv känsla inför 2021. Vaccinet är på kommande, vi är förberedda på gruppträningar med restriktioner eller utan. Vi har byggt upp rutiner kring online träning och fina möjligheter till individuell träning med säkerhetsavstånd på 1400m2. Linda och Carina hjälper till med PT-tjänster på Sports Gym och Kia med individuella träningsprogram på CrossGym. Vi kommer att göra allt för att just du ska få din träning och måbra-upplevelse fixad oberoende om det sker i grupp eller individuellt.

Som Svante sa: Nog fattar man när man veit! Med det önskar vi alla våra medlemmar och dig som är på kommande till Sports Gym varmt välkommen 2021! GOTT NYTT ÅR!

Mellandagarna 27.12 – 1.1

Mellandagarna 27.12 – 1.1

Fokus på individuell träning

På Sports Gym får du träna varje dag mellan kl 5-22 och på CrossGym 24/7! Vill du aktivera nyckelkort eller medlemskap eller har andra frågor kan du kontakta oss på info(a)sportsgym.fi - Vi tycker om att bli kontaktade! 🙂

Receptionens öppettider:

Må 28.12 kl 9-12 & 16-20

Ti 29.12 kl 16-20

Ons 30.12 kl 9-12 & 16-20

Online-träning

Vill du ha inspiration för din träning kan du med Sports Gyms medlemskap komma med i vår online-träningsgrupp. Vi kör både LIVE träning samt ger tips för hemmaträning! Du hittar gruppen på Facebook ”Sports Gym Online Workouts”.

Sö 27.12 kl 17.30 LIVE (KONGA 20min + CORE 20min)

Må 28.12 kl 18.00 Online (Jumppa 30min rygg&bak)

Ti 29.12 kl 18.00 Online (Jumppa 30min core&puls)

Nya gruppträningsschemat startar 2.1.2021!

KOM IHÅG DINA MOTIONSFÖRMÅNER! Många förmåner går ut 31.12.2020, kolla datum på dina egna!

JULEN 2020

JULEN 2020

SPORTS GYMS & CROSSGYMS JUL
Må 21.12 kl 9-12 & 16-20
06.00 Spinning
17.30 RVP 50min
18.50 TabataPump 50min OUTSIDE STUDIO
Ti 22.12 kl 16-20 inga ledda pass
Ons 23.12 kl 9-12
24.12 – 26.12 stängt
Sö 27.12 – Ons 30.12 enligt schema
31.12 – 1.1 stängt
LÖ 2.1.2021 NYTT SCHEMA BÖRJAR!
Ti 5.1 Specialdag på Sports Gym! Mera info kommer snart!
Ons 6.1 stängt
Med Sports Gyms nyckelkort varje dag kl 5-22
CrossGym24h open 24/7
PRESENTKORT

PRESENTKORT

Vi påminner om möjligheten att skaffa Sports Gyms eller CrossGyms presentkort med valfri summa i julklapp! Stöd lokala företag!

FÖRETAGARE SÖKES

FÖRETAGARE SÖKES

Vi söker en träningsintresserad fysioterapiföretagare som vill jobba med både egna och våra kunder på våra två verksamhetsställen Sports Gym och CrossGym. Vi samarbetar gärna och hoppas att konditionssalarna utnyttjas i fysioterapiarbetet.

Vi erbjuder dej:

  • Eget rum med vattenpunkt
  • Förmånlig månadshyra där el & vatten ingår
  • Gemensamt väntrum och WC (delas med en massör och en företagare i skönhetsbranschen)
  • En stor kundkrets och tillgång till konditionssalarna tillsammans med kunder
  • Gratis parkering

Ta kontakt info(a)sportsgym.fi eller 040-5663979 Anki

Motionsförmåner som går ut 31.12.2020!

Motionsförmåner som går ut 31.12.2020!

Kom ihåg dina motionsförmåner för 2020 före de går ut!
Möjlighet finns att ladda dem som förskottsbetalning på ditt kundkonto på gymmet!
Vi tar emot Smartum, Epassi, Edenred, Eazybreak, Virike, Tyky…

Lägesuppdatering

Yle Vega Åboland 2.12.2020:

___

Dessa omtumlande tider med restriktioner som vi aldrig tidigare upplevt fortsätter. Vi kontaktas dagligen av människor som mår allt sämre pga. utebliven träning och inaktivitet. Som ett företag som erbjuder träningstjänster har vi svåra omständigheter att förhålla oss till; rekommendationer som vi själva ska tolka och göra egna riskanalyser. Ända sedan pandemin bröt ut har vi anpassat vår verksamhet vartefter, och vi kommer såklart fortsätta göra justeringar för att kunna erbjuda säker träning med gott om plats.

Vi har stora utrymmen som möjliggör gymträning med säkerhetsavstånd. Vi håller ett aktivt schema med många gruppträningspass för att minska gruppstorlekarna. Vi begränsar antalet deltagare på alla ledda pass (9+1) från 3.12.2020. Om det blir för många deltagare på ett pass håller vi beredskap att erbjuda ett annat pass som löper parallellt! Alla ska få träna. Vi erbjuder fortsättningsvis ledd uteträning på måndagar. Vi städar och putsar noggrant, och ser till att det finns desinficeringsmedel och handtvål tillgängliga överallt på gymmet. Vi gör allt det här och lite till för att ni ska få fortsätta träna och ta hand om er.

Vissa tider är det väldigt luftigt på gymmet och lågt deltagande på gruppträningspassen. Andra tillfällen kan det vara lite högre tryck. Kontakta oss gärna för att få information om hur besöksmängden ser ut så att du kan planera din träning på bästa sätt. Träna gärna under lugnare tidpunkter om möjligt!

Tack för att du håller avstånd, tvättar händerna noga och bara tränar när du är helt frisk. Och TACK för att du väljer att inte frysa eller säga upp ditt träningskort under den här perioden. Sports Gym är ingenting utan dig. Tillsammans tar vi oss igenom det här.

ONLINE Lillajulsjumpa 27.11

ONLINE Lillajulsjumpa 27.11

Fira LILLAJUL med Sports Gyms tomtarna!
✨ONLINE JUMPA fre 27.11 kl 17.00-18.00, evenemanget finns på Facebook!
Lätt och rolig jumpa som passar alla träningsnivåer! Du behöver endast matta/underlag, glatt humör och kanske en tomteluva!
Hälsar tomtarna:
🍭Heidi ”Candy Sugarplum” Skärström
🎁Emmy ”Perky Sugarsocks” Strömborg
🎄Linda ”Sparkles Cinnamonsticks” Baarman

 

Farsdag 8.11.2020

Farsdag 8.11.2020

Inga ledda pass på farsdagen 8.11.2020.

💙 Glad farsdag till alla pappor! 💙

Alla Helgons dag 2020

Alla Helgons dag 2020

Alla Helgons dag & Halloween 31.10.2020

INGA LEDDA PASS

Med nyckelkort varje dag året runt kl 5-22

HAPPY HALLOWEEN

🎃

Höstlovsvecka (v.42)

Höstlovsvecka (v.42)

Sports Gyms HÖSTLOVSVECKA!
v 42 (12 - 18.10.2020)
Fokus på pass där det är lätt att hålla avstånden!
Från vecka 43 strävar vi efter att gå tillbaka till normalt schema beroende på coronaläget, vissa förändringar kan alltså komma.

Coronauppdatering

Kära kunder,

Det känns som om vi behöver påminna om rekommendationerna och öppna upp om våra tankar kring coronapandemin. Vi sköter noggrant våra dagliga hygienrutiner och följer aktivt med THL:s rekommendationer. En säker träningsmiljö skapar vi tillsammans – tack för att du följer de allmänna hygienrekommendationerna!

På gymsidan och på CrossGym är det enkelt att hålla avstånden och alla som tränar putsar maskiner och redskap efter sig. På gymmet finns desinficeringsmedel samt engångshandskar tillgängliga.

På gruppträningssidan funderar vi aktivt på behovet att flytta all gruppträningsaktivitet utomhus nästa vecka och ordna en höstig SPECIALVECKA, och efter det göra beslut vecka för vecka hur gruppträningsschemat ser ut. Vi skulle gärna höra våra medlemmars tankar kring gruppträningen så du får gärna ta kontakt via messenger eller mail om hur du tänker info@sportsgym.fi

Om du har minsta lilla symptom på sjukdom, kom inte till gymmet. Följ med THL:s uppdateringar kring rekommendationer och följ dem. Tack för att du tar andra i beaktande!

Kettlebell Workshop #1

Kettlebell Workshop #1

TEMA: ”How to do a Kettlebell Swing”
En hel Workshop tillägnad den fantastiska och mångsidiga övningen Kettlebellswing! Lär dej rätt teknik och få mer ut av din träning med Kettlebells.
Är du en av många som tycker Kettlebellswingen är en övning som ”inte känns någonstans?” Det beror på att du gör den fel 🙂 Kom med oss på vår roliga Workshop-kväll så fixar vi din teknik i skick! Ta gärna med egen/egna kettlebells om du har hemma.
FRIDAY 18.9.2020
TIME: 17.30 - 19.00
LOCATION: Sports Gym Energy Studio
Anmälningar:
workshops@sportsgym.fi
Senast 11.9.2020
(max 20 deltagare)
10€ Sports Gyms medlemmar, övriga 15€
Vi förnyar prislistan :)

Vi förnyar prislistan 🙂

Med det vill vi först betona att alla aktiva medlemmar behåller sina priser. Vi vill bara förenkla prissättningen! Ännu i augusti kan du skaffa nya medlemskap med den gamla prislistan, men fr.o.m. september säljer vi medlemskap i kategorierna Gymkort, Kombinationskort, Ungdomskort, Club65+ samt Sjömanskort. De flesta kör idag med det sk. Guldkortet, medan det finns några få Gröna Linjens medlemmar (som kan behålla sina priser, däremot går det inte längre att byta från Guldkort till Gröna Linjen). Är man fiffig nu skaffar man kortet ”Guld-Familj”och får behålla den prissättningen så länge som man håller kortet obrutet. Passa på i augusti! Förändringen syns också i höstschemat, där vi frångått Gröna Linjen (har du haft det kortet har du numera alltså tillgång till alla pass i schemat). Vi förenklar också sökningen av ditt favoritpass. I höstschemat som lanseras torsdag 20.8 är gruppträningspassen indelade i 4 kategorier utifrån intensitet och känsla – Basic (vit), Body&Mind (blå), Pulse (röd), Fun&Energetic (orange) samt Senior (lila). Hitta ditt favoritpass och skön träningshöst alla 🙂