Aktuellt

INFO

All kontakt rörande utlåning av redskap och bokning av privat träning (i enlighet med AVI:s direktiv) på Sports Gym och CrossGym sker via epost (info(a)sportsgym.fi).

Stängt 1-14.4.2021

Enligt beslut från Regionförvaltningsverket i Sydvästra Finland måste alla konditionssalar i regionen stänga. Beslutet kom ut ikväll och gäller för tidsperioden 1–14.4. Så med 6,5 timmars varsel och med sorg i hjärtat är vi tvungna att stänga Sports Gym & CrossGym under den tidsperioden.

Till aktiva medlemmar erbjuder vi Online-pass samt lånar ut redskap för hemmaträning. Du som vill låna redskap kan imorgon torsdag kl 15.30-17.30 låna pumpstänger & stepbrädor från uteförrådet. På tisdag 6.4 lånar vi ut redskap från Sports Gym kl 11 - 12 samt kl 15-18. På onsdag 7.4 lånar vi ut redskap från CrossGym kl 16 -18.

Vi är tacksamma om du håller ditt medlemskap i kraft, men förstår också dig som behöver frysa ditt medlemskap. Alla frågor som rör ditt medlemskap ber vi dig rikta till vår e-post (info(a)sportsgym.fi), som vi svarar på fr.o.m. tisdag 6.4. Alla berörs av detta och vi får fortsätta stöda varandra på distans under en tid. Tillsammans är vi starka och tar nog oss igenom det här också!

PÅSKVECKA 30.3-6.4.2021

PÅSKVECKA 30.3-6.4.2021

Receptionen öppen:

Ti 30.3 kl 16-20

Ons 31.3 kl 9-12 & 16-18

To 1.4 kl 16-18

KOLLA SCHEMAT FÖR INFORMATION OM DE LEDDA PASSEN!

Glad påsk!

VIKTIG INFO!

VIKTIG INFO!

Enligt beslut av Regionförvaltningsverket i Egentliga Finland får vi fortsättningsvis träna 10 personer / utrymme. Du som kund har skyldighet att hålla koll på att mängden inte överskrids och att anvisningarna följs då du är och tränar. Den allmänna rekommendationen är att använda munskydd. Enligt direktiv har vi nu gjort följande åtgärder för träning fr.o.m. 6.3.2021

GYM:

 • 10 personer / sal (Heavy, Wellness, Spinning). Håll hela din träning i EN sal.
 • Undvik användning av omklädningsrummet, max 2 personer inne i omklädningsrummen samtidigt.
 • Duscharna är inte i bruk.
 • Kom in, träna, gå ut. Undvik att stanna kvar i onödan.
 • Håll 2m avstånd till medtränare.
 • Följ alla hygienanvisningar på gymmet.

GRUPPTRÄNING:

 • 10+1 personer / pass.
 • Kom in via receptionen, gå direkt in i salen där ditt pass hålls och undvik gymmets andra utrymmen.
 • Undvik användning av omklädningsrummen, max 2 personer inne i omklädningsrummen samtidigt.
 • Duscharna är inte i bruk.
 • Håll 2m avstånd till medtränare.
 • WhatsApp-anmälningar till kl 6.00-passen, PowerYoga, Crosstraining samt söndagens CoreBall.
 • Följ alla hygienanvisningar på gymmet.

TILLSAMMANS FÖLJER VI DIREKTIVEN SÅ VI FÅR FORTSÄTTA HÅLLA ÖPPET!

Lägesuppdatering 25.2

Kära medlemmar!
Det är ännu oklart hur de nya restriktionerna påverkar oss. Tills vi har fått klarare direktiv och beslut från myndigheterna fortsätter vi med de begränsningar vi redan har. Vi påminner om att hålla 2m avstånd och desinficering. Vi meddelar er då vi fått mer klarhet i situationen. Sköt om er, tillsammans är vi starka!
Sportlovsvecka

Sportlovsvecka

Från sportlovsveckan (20-28.2) några små justeringar i schemat. Schemat hittar du här!

GOTT NYTT ÅR!

GOTT NYTT ÅR!

Vilket år! Hade någon för ett år sedan sagt att vi under 2020 kommer att ha stängt en period på våren pga en global faktor och att vi under större delen av året i alla våra beslut skulle påverkas av en osynlig aktör skulle vi inte trott på det. Inget år i Sports Gyms historia liknar 2020!

I alla beslut har interaktionen med er medlemmar varit avgörande. Tillsammans skapar vi Sports Gyms familj. Att mota en pandemi är inget vi på Sports Gym gör ensam, det behövs regeringens generella råd och pondus, det behövs coronagruppernas tolkningar regionalt och det behövs företagarnas riskbedömning och ansvar på ett lokalt plan samt varje persons individansvar. Sedan våren har vi tillsammans skapat fina rutiner på Sports Gym, vilket möjliggjort öppethållning. Besluten har varit radikala allt från portförbud 1 månad för den som inte putsar efter sig till föräldrar/barn/obehöriga som inte får vistas i våra utrymmen. Allt för att säkerställa att du som medlem fortsättningsvis tryggt ska kunna träna och må bra! Desinficeringsbord, engångshanddukar, avstånd har inte kunnat ta kål på glädjen och tacksamheten att kunna och få röra på sig. Det här året vill vi speciellt tacka för all fin respons från er! Den hjälper oss oerhört också i våra beslut framöver.

Kreativitet och ”tänkutanförboxen” i svåra lägen är det vi fortsätter med på Sports Gym. I all bedrövelse kring en stängning såg vi också möjligheter. Nu har vi två nyrenoverade träningssalar, ny välkomnande reception, nya system för kundregistrering och fakturering och en positiv känsla inför 2021. Vaccinet är på kommande, vi är förberedda på gruppträningar med restriktioner eller utan. Vi har byggt upp rutiner kring online träning och fina möjligheter till individuell träning med säkerhetsavstånd på 1400m2. Linda och Carina hjälper till med PT-tjänster på Sports Gym och Kia med individuella träningsprogram på CrossGym. Vi kommer att göra allt för att just du ska få din träning och måbra-upplevelse fixad oberoende om det sker i grupp eller individuellt.

Som Svante sa: Nog fattar man när man veit! Med det önskar vi alla våra medlemmar och dig som är på kommande till Sports Gym varmt välkommen 2021! GOTT NYTT ÅR!

Mellandagarna 27.12 – 1.1

Mellandagarna 27.12 – 1.1

Fokus på individuell träning

På Sports Gym får du träna varje dag mellan kl 5-22 och på CrossGym 24/7! Vill du aktivera nyckelkort eller medlemskap eller har andra frågor kan du kontakta oss på info(a)sportsgym.fi - Vi tycker om att bli kontaktade! 🙂

Receptionens öppettider:

Må 28.12 kl 9-12 & 16-20

Ti 29.12 kl 16-20

Ons 30.12 kl 9-12 & 16-20

Online-träning

Vill du ha inspiration för din träning kan du med Sports Gyms medlemskap komma med i vår online-träningsgrupp. Vi kör både LIVE träning samt ger tips för hemmaträning! Du hittar gruppen på Facebook ”Sports Gym Online Workouts”.

Sö 27.12 kl 17.30 LIVE (KONGA 20min + CORE 20min)

Må 28.12 kl 18.00 Online (Jumppa 30min rygg&bak)

Ti 29.12 kl 18.00 Online (Jumppa 30min core&puls)

Nya gruppträningsschemat startar 2.1.2021!

KOM IHÅG DINA MOTIONSFÖRMÅNER! Många förmåner går ut 31.12.2020, kolla datum på dina egna!

JULEN 2020

JULEN 2020

SPORTS GYMS & CROSSGYMS JUL
Må 21.12 kl 9-12 & 16-20
06.00 Spinning
17.30 RVP 50min
18.50 TabataPump 50min OUTSIDE STUDIO
Ti 22.12 kl 16-20 inga ledda pass
Ons 23.12 kl 9-12
24.12 – 26.12 stängt
Sö 27.12 – Ons 30.12 enligt schema
31.12 – 1.1 stängt
LÖ 2.1.2021 NYTT SCHEMA BÖRJAR!
Ti 5.1 Specialdag på Sports Gym! Mera info kommer snart!
Ons 6.1 stängt
Med Sports Gyms nyckelkort varje dag kl 5-22
CrossGym24h open 24/7
PRESENTKORT

PRESENTKORT

Vi påminner om möjligheten att skaffa Sports Gyms eller CrossGyms presentkort med valfri summa i julklapp! Stöd lokala företag!

FÖRETAGARE SÖKES

FÖRETAGARE SÖKES

Vi söker en träningsintresserad fysioterapiföretagare som vill jobba med både egna och våra kunder på våra två verksamhetsställen Sports Gym och CrossGym. Vi samarbetar gärna och hoppas att konditionssalarna utnyttjas i fysioterapiarbetet.

Vi erbjuder dej:

 • Eget rum med vattenpunkt
 • Förmånlig månadshyra där el & vatten ingår
 • Gemensamt väntrum och WC (delas med en massör och en företagare i skönhetsbranschen)
 • En stor kundkrets och tillgång till konditionssalarna tillsammans med kunder
 • Gratis parkering

Ta kontakt info(a)sportsgym.fi eller 040-5663979 Anki

Motionsförmåner som går ut 31.12.2020!

Motionsförmåner som går ut 31.12.2020!

Kom ihåg dina motionsförmåner för 2020 före de går ut!
Möjlighet finns att ladda dem som förskottsbetalning på ditt kundkonto på gymmet!
Vi tar emot Smartum, Epassi, Edenred, Eazybreak, Virike, Tyky…

Lägesuppdatering

Yle Vega Åboland 2.12.2020:

___

Dessa omtumlande tider med restriktioner som vi aldrig tidigare upplevt fortsätter. Vi kontaktas dagligen av människor som mår allt sämre pga. utebliven träning och inaktivitet. Som ett företag som erbjuder träningstjänster har vi svåra omständigheter att förhålla oss till; rekommendationer som vi själva ska tolka och göra egna riskanalyser. Ända sedan pandemin bröt ut har vi anpassat vår verksamhet vartefter, och vi kommer såklart fortsätta göra justeringar för att kunna erbjuda säker träning med gott om plats.

Vi har stora utrymmen som möjliggör gymträning med säkerhetsavstånd. Vi håller ett aktivt schema med många gruppträningspass för att minska gruppstorlekarna. Vi begränsar antalet deltagare på alla ledda pass (9+1) från 3.12.2020. Om det blir för många deltagare på ett pass håller vi beredskap att erbjuda ett annat pass som löper parallellt! Alla ska få träna. Vi erbjuder fortsättningsvis ledd uteträning på måndagar. Vi städar och putsar noggrant, och ser till att det finns desinficeringsmedel och handtvål tillgängliga överallt på gymmet. Vi gör allt det här och lite till för att ni ska få fortsätta träna och ta hand om er.

Vissa tider är det väldigt luftigt på gymmet och lågt deltagande på gruppträningspassen. Andra tillfällen kan det vara lite högre tryck. Kontakta oss gärna för att få information om hur besöksmängden ser ut så att du kan planera din träning på bästa sätt. Träna gärna under lugnare tidpunkter om möjligt!

Tack för att du håller avstånd, tvättar händerna noga och bara tränar när du är helt frisk. Och TACK för att du väljer att inte frysa eller säga upp ditt träningskort under den här perioden. Sports Gym är ingenting utan dig. Tillsammans tar vi oss igenom det här.

ONLINE Lillajulsjumpa 27.11

ONLINE Lillajulsjumpa 27.11

Fira LILLAJUL med Sports Gyms tomtarna!
✨ONLINE JUMPA fre 27.11 kl 17.00-18.00, evenemanget finns på Facebook!
Lätt och rolig jumpa som passar alla träningsnivåer! Du behöver endast matta/underlag, glatt humör och kanske en tomteluva!
Hälsar tomtarna:
🍭Heidi ”Candy Sugarplum” Skärström
🎁Emmy ”Perky Sugarsocks” Strömborg
🎄Linda ”Sparkles Cinnamonsticks” Baarman

 

Farsdag 8.11.2020

Farsdag 8.11.2020

Inga ledda pass på farsdagen 8.11.2020.

💙 Glad farsdag till alla pappor! 💙

Alla Helgons dag 2020

Alla Helgons dag 2020

Alla Helgons dag & Halloween 31.10.2020

INGA LEDDA PASS

Med nyckelkort varje dag året runt kl 5-22

HAPPY HALLOWEEN

🎃