Aktuellt

INBODY mätning på Sports Gym ons 23.3. VÄLKOMMEN!

INBODY mätning på Sports Gym ons 23.3. VÄLKOMMEN!

Ons kl 16 - 19

Easyway Finlands InBody770-mätning för 30€ på Sports Gym! Mätningen är öppen för alla. Mätningen utförs av Ossi Nikula. Det är bara att dyka upp när det passar dig. Välkommen!

10€WEEK sö 6.2 – sö 13.2

10€WEEK sö 6.2 – sö 13.2

💥10€WEEK💥 Vi säljer 10 st gruppträningskort för 10€ till vecka 6 (sö 6.2 - sö 13.2) för dig som vill prova på. Intresserad - ta kontakt: info@sportsgym.fi❣️

Gruppträningarna tillåtna igen!

Gruppträningarna tillåtna igen!

AVI lättar på restriktionerna. Gruppträningarna får börja igen🙏 Schemat för vecka 5 (må 31.1 - 6.2) uppdateras lö 29.1. Stay Tuned💥

Dags att komma igång med gymträningen?

Dags att komma igång med gymträningen?

Hos oss finns det utrymme att träna med avstånd. På Sports Gym finns 6 salar på totalt 1400m2, öppet med nyckeltag varje dag 5-22. På CrossGym24/7 kan du träna dygnet runt.

Kontakta oss på tel.nr. 02 458 0606 eller e-post info@sportsgym.fi och låt oss hjälpa dig att komma igång! 🤩

 

Sports Gym & CrossGym hålls öppet, VÄLKOMNA!

Sports Gym & CrossGym hålls öppet, VÄLKOMNA!

Välkommen för att träna och må bra! Nu är det dags att ta itu med din individuella gymträning. Har du ingen nyckeltäg, kontakta reception! Enligt AVIs senaste beslut 14.1 är gruppträningarna på paus fram till 28.1, men på gymmet kan du träna, i spinningsalen, gruppträningsutrymmena, i heavysalen, wellnessalen m.m. Möjligheterna är många, löpmatta, rodd, cykling, crosstraining, styrka, kondition, utrymmen på 1.400m², fråga oss om råd. Vi hjälper gärna! Kanske det är nu du hittar gymträningen på riktigt…som du kan köra när det passar dig bäst, på Sports Gym 5-22, på CrossGym 24/7, varje dag. Vi ses på gymmet! 

Sports Gym & CrossGym HAR ÖPPET IGEN!!

Sports Gym & CrossGym HAR ÖPPET IGEN!!

Sports Gym och CrossGym har ÖPPET IGEN!

Åbo förvaltningsdomstol har avbrutit verkställigheten av regionförvaltningsverkets beslut att stänga gymmen. Enligt domstolen uppfyller regionförvaltningsverkets beslut inte kriterierna i smittskyddslagen om vad som är nödvändigt för att stoppa smittspridningen. Vi fortsätter på samma vis som strax innan stängningen med individuell träning i salarna. Vi tvättar händerna, desinficerar och håller avstånd och uppmanar dig som har möjlighet, att undvika de mest belastade tiderna, dvs 18-21. Tack för allt tålamod, förståelse o sympatier. TILLSAMMANS klarade vi oss verkligen genom detta! VÄLKOMNA IGEN TILL GYMMET, HÄÄÄRLIGT!!

Kundbetjäning 1-15.1

Kundbetjäning 1-15.1

Kundbetjäning 1-15.1 undantagsvis må-to 15-18 (ej to 6.1). På distans (24/7) alltid 02-4580606 eller info@sportsgym.fi VÄLKOMMEN!

Under tiden 1-15.1 kan du träna på gymmet dygnet runt 24/7 enligt ett privat tränings- & bokningssystem. Du kan boka din egen träningstid eller gemensam träningstid med dina nära via WA gruppen som Svante samordnar. Meddela ditt namn och nummer på telefon 0400-524330.

Gott Nytt År 2022!

Gott Nytt År 2022!

Vi samlar ihop oss, än en gång, på nyårsafton, men i ärlighetens namn är vi nu trötta och besvikna. Som de flesta börjar vara så här långt in i pandemin. Thl har klassificerat individuell träning på gym som lågriskverksamhet vad gäller corona, både då det kommer till smittorisk och spridningspotential. Ändå är vi tvungna att stänga…igen.

Detta är en enorm sorg för oss, när vi ser och VET hur väl allting fungerar. Vi har fungerande system vad gäller undvikande av närkontakter, städning och desinficering är intensifierad på alla fronter o alla tar sitt individansvar. Det känns inte rättvist! Men hur sku det kunna bli det. Tänker att alla instanser - coronagrupper, thl, regionförvaltningsverket, regeringen, media - som försöker besluta för och informera oss bara är människor som försöker sitt bästa.

Men med så här många beslutsinstanser och forum blir det bara en enda stor soppa. Att inte vara jurist och försöka tolka regionförvaltningens ibland över 20 långa sidor text kräver sin man. Ändå känns det just som en tolkning, med hårfina kryphål och möjligheter för den som orkar läsa och engagera sig. Tänk om vi som ansvarsfullt driver ett företag bara fick skapa våra egna system för våra kunder och lägga ner energi på det istället för allt rörande o förande.

Funderar på året som gått och kan bara konstatera kort att det företagsmässigt varit utmanande och stundvis väldigt glädjebefriande. Anpassningsförmåga, envishet, kreativitet och att snabbt kunna tänka om har blivit det som gäller. Att dessutom ha känslan av att de förändringar man är tvungen att göra inte skapar något bättre blir frustrerande och suger en massa tid och energi.

Tänker ändå tillbaka på mitt sista zumbapass för året och vad jag sa när jag kom hem…”ja det här var nog det roligaste och bästa jag varit med om idag”. Så jag är lyckligt lottad, att fortfarande kunna känna den där enorma glädjen av att få röra på sig, tillsammans. Det betyder något och jag kan känna förtröstan och hoppfullhet. Kanske omikron dessutom är varianten som gör att epidemin släpper sitt grepp. Det vill jag tro på. Jag vill tro på att allt det här hemska släpper och att vi strax kan umgås, kramas, dansa, träna o möta varandra utan att vara misstänksamma o rädda. Det måste vi bara o så försöker vi lite till. Gott Nytt bättre År på alla håll 2022!

AVIs beslut 29.12.21 berör Sports Gym & CrossGym

AVIs beslut 29.12.21 berör Sports Gym & CrossGym

Alla gym i regionen stängs enligt beslut från Regionförvaltningsverket i Sydvästra Finland, vilket betyder att också Sports Gym och CrossGym stänger tillfälligt. Beslutet meddelades 29.12 och gäller för tidsperioden 1–15.1.22.

Stängningen betyder ändå inte en total nedstängning utan aktiva medlemmar kan boka 4 olika utrymmen (Heavy, Wellness, Rehab&Spin och CrossGym) för eget bruk. Bokningar via WA grupp. Meddela ditt telefonnummer och ditt namn till Svante 0400-524330 om du vill vara med.

För ungdomar med ungdomskort (2004 eller tidigare födda) ordnar vi egen ledd träningstid må-to 15.30-17.30. Ungdomarna kommer in genom huvuddörren (förutsätter maskanvändning) och träningen sker i Wellness-salen.

Omklädningsrummen är inte i bruk så kom färdigt träningsklädd!

THL har bedömt coronarisken vid individuell träning inomhus som obetydlig, den allra lägsta både vad gäller smittorisk och spridningspotential. Under hela Coronaepidemin har vi försökt vårt bästa genom att följa myndigheternas rekommendationer, förbud och begränsningar samt genom att skapa våra egna trygga rutiner tillsammans med alla som tränar. Allt för att vi ska kunna sköta vår hälsa och kondition och röra oss tryggt i salarna. Så även nu!

Många av er har varit med oss länge, flera genom hela Coronaepidemin fast träningsgångerna kanske varit färre.Vi är oerhört tacksamma för den lojaliteten. Har du möjlighet att behålla ditt medlemskap ikraft uppskattar vi det enormt. Mer än nånsin! Alla frågor som rör ditt medlemskap ber vi dig rikta till vår e-post info@sportsgym.fi, som vi svarar på fr.o.m. måndag 3.1.22. Det här berör oss alla och än en gång får vi fortsätta stöda varandra. Kära medlemmar, vi får bara alla orka ta oss igenom det här!

Kundbetjäningen öppen to 30.12 kl 16-19

Kundbetjäningen öppen to 30.12 kl 16-19

Välkomna! Motionsförmånerna blir gamla! Kundbetjäningen öppen to 30.12 kl 16-19. Vi betjänar även på distans utanför receptionens öppethållningstider på 02-4580606 eller info@sportsgym.fi. Med nyckelkort kan du träna 5-22.

 

GOD JUL

GOD JUL<3

Vi önskar alla en stämningsfull o skön julhelg!

Info!

Info!

Viktig Info! Sports Gym med nyckelkort 5-22 varje dag. CrossGym24h 24/7 varje dag. Vad gäller gruppträningarna tar vi paus 22.12-31.12 och fortsätter måndag 3.1.2022

Kundbetjäningen är öppen som normalt 22.12-31.12 må 16-19, ti&ons 9-12&16-19, to 9-12.

Vi betjänar även på distans info@sportsgym.fi / 02 4580606.

 

JULKLAPPARNA FIXADE?

JULKLAPPARNA FIXADE?

Vi påminner om möjligheten att skaffa Sports Gyms eller CrossGyms gåvokort på valfri summa i julklapp! Till dig själv eller ge bort!

Coronauppdatering

Coronauppdatering

Vi följer de nya anvisningarna från regionförvaltningsverket. Fr.o.m. fredag 10.12 tar vi i bruk Covidintyg på gruppträningarna. På konditionssalssidan (individuell träning) är rekommendation max 10 personer / sal. I övrigt fortsätter vi som förut, tvättar händerna, desinficerar och håller avstånd.

 

Motionsförmåner som blir gamla 31.12.2021!

Motionsförmåner som blir gamla 31.12.2021!

Kom ihåg dina motionsförmåner för 2021 före de går ut!
Möjlighet finns att ladda dem som förskottsbetalning på ditt kundkonto på gymmet!
Vi tar emot Smartum, Epassi, Edenred, Eazybreak, Virike, Tyky…
InBody-mätning på Sports Gym må 11.10

InBody-mätning på Sports Gym må 11.10

Må 11.10. kl 16 - 20

Easyway Finlands InBody770-mätning för 25€ på Sports Gym! Mätningen är öppen för alla. Mätningen utförs av Ossi Nikula. Det är bara att dyka upp när det passar dig. Välkommen!