SportsGym

Training - Wellness - Health

Ett mångsidigt träningscenter i Pargas

Sports Gym är ett modernt och mångsidigt träningscenter i Pargas. Hos oss är kundens behov viktigast, vilket gör att just du kan hitta den form av aktivitet som passar precis dig. Med över 1000 m² fyllt till bredden med träningsmöjligheter och stor trivselfaktor, är vår strävan alltid att ge dig en helhetsupplevelse där du njuter av träningen, energin och gemenskapen. Varmt välkommen!

etusivu-sportsgym-2
etusivu-sportsgym-3
Päivän tunnit / Pass idag
  • CoreballLa / Lö, 10:00 - 10:5050min
    Linda

Med nyckelkort för medlemmar

Må - Sö 5-22
alla dagar året runt

Receptionens öppethållning

måndag 16:00 – 19:00
tisdag 09:00 – 12:0016:00 – 19:00
onsdag 09:00 – 12:0016:00 – 19:00
torsdag 09:00 – 12:00

Vi betjänar även på distans utanför receptionens öppettider 📞02-4580606

InBody-mätning på Sports Gym må 11.10

InBody-mätning på Sports Gym må 11.10

Må 11.10. kl 16 - 20

Easyway Finlands InBody770-mätning för 25€ på Sports Gym! Mätningen är öppen för alla. Mätningen utförs av Ossi Nikula. Det är bara att dyka upp när det passar dig. Välkommen!

Hösten 2021🍂

Hösten 2021🍂

Vecka 34 ökar vi utbudet i gruppträningsschemat. Inte allt på en gång, utan stegvis. Förutom de obligatoriska passen Pump, Spinning & Zumba, så är åtminstone följande pass på kommande i höst: PowerYoga (v34), Step, Coreball, HIIT, Kias Crosstraining, Circuit, Gold Boys & Ladies, morgonpass, kvällsspinningar… Alla pass löper inte varje vecka, så ta som vana att uppdatera och kolla veckoschemat på hemsidan. Kolla extra noga på datumet ovanför schemat, för det mesta löper schemat sö-lö. Uppdatering lördag/söndag varje vecka. Kolla också om gruppen är en WhatsApp-grupp (WA). I så fall behövs anmälningar. Anmälningarna underlättar registreringen på t.ex. CrossGym, samt i grupper som hålls utanför receptionens öppethållningstider. Du som har Kombinationskort kan fr.o.m. nu även delta i Crosstraining-passen på CrossGym. TESTA!

Notera också att receptionen har begränsade öppethållningstider, och att vi gärna betjänar på distans då vi inte är på plats. Med nyckeltäg kan du som vanligt träna alla dagar kl 5-22. På grund av olika frågetecken kring vissa pass i samband med att veckoschemat läggs ut, meddelar vi Surprise Workouts, plötsliga förändringar, indoor/outdoor med rätt kort varsel i WA-grupperna ”Zumba/Step mm🤩” eller ”Svantes Surprise”. Vi rekommenderar att du kommer med i någon av våra WA-grupper för att hållas uppdaterad. På hemsidan lönar det sig även att ta som vana att kolla under fliken ”AKTUELLT”. Där lägger vi ut månadsbrev, eventuella kampanjer och bara annars nyttig info. Fortsatt skön augusti alla! STAY TUNED🤩

AUGUSTI MÅNADSBREV

AUGUSTI MÅNADSBREV

Månaden då det börjar hända lite mer på gymmet🤩 Vi väntar fler som återupptar sin träning och alla vill vi ha mer pass i schemat. Kom med på Sports Gym in The City - en GRATISHAPPENING där vi hoppas du tar någon / några med dig för att komma igång eller bara testa på Zumba. Plats: CENTRALPARKEN. DET BLIR INTE FULLT MED FOLK, så kom på pass som vanligt! Med kombinationskortet har du nu också tillgång till Crosstraining på CrossGym24h. Vill du testa Svantes CrosstrainingBasic redan nu på onsdag kl 18.15 så kommer du med i Crosstraining  WA-gruppen och anmäler ditt deltagande i gruppen. Sports Gyms WEBSHOP öppnar vi under måndagen 2.8. Den bygger vi ut efter hand. AUGUSTIMÅNADS KAMPANJ riktar sig till nya kunder - ett försök att få igång fler så att vi kan ge mer åt ALLA! Sensommarhälsningar Sports Gym & CrossGym Crew❤️