SportsGym

Training - Wellness - Health

Ett mångsidigt träningscenter i Pargas

Sports Gym är ett modernt och mångsidigt träningscenter i Pargas. Hos oss är kundens behov viktigast, vilket gör att just du kan hitta den form av aktivitet som passar precis dig. Med över 1000 m² fyllt till bredden med träningsmöjligheter och stor trivselfaktor, är vår strävan alltid att ge dig en helhetsupplevelse där du njuter av träningen, energin och gemenskapen. Varmt välkommen!

Päivän tunnit / Pass idag
  • SpinningLa / Lö, 09:00 - 09:30Svante
    30 min
  • PumpLa / Lö, 09:35 - 10:05Svante
    30 min
  • CORE&RollerStretchLa / Lö, 10:10 - 10:40Svante
    30 min

Med nyckelkort för medlemmar

Må - Sö 5-22
alla dagar året runt

Receptionens öppethållning

måndag 09:00 - 12:0016:00 - 20:00
tisdag 16:00 - 20:00
onsdag 09:00 - 12:0016:00 - 20:00
torsdag 16:00 - 20:00
fredag 09:00 - 12:00
LÄGESUPPDATERING

LÄGESUPPDATERING<3

Det är just nu inte lätt för någon! För att klara oss ur den här oväntade krisen behöver vi nu tro, tro på framtiden! Vi behöver tro på att kunna hålla öppet åt de som fortfarande vill fortsätta träna hos oss trots svåra tider. Vi vet att varje dag på gymmet kan vara den sista på länge. Och vi behöver tro på att vi också efter en tid kan hålla öppet åt alla som vill börja om när den här overkliga situationen lagt sig.

Med stor ödmjukhet följer vi myndigheternas rekommendationer och medlemmarnas tankar och önskemål. Vi överväger varje beslut och innebörden av det på flera plan. Via bl.a. https://sky-ry.fi/uutiset/väntar vi på myndigheternas information och i detta läge på en uppgradering till stramare åtgärder eller t.o.m. på förbud.

Men, vi förmår också tänka framåt och drömma om en tid när allt det här hemska har gått över. Då behöver vi inte längre uppmana er att tvätta händerna. Desidoften ligger inte längre tung över salarna och inga engångshandskar är i bruk. Vi får igen svettas tillsammans utan stora avstånd, umgås, skratta hjärtligt, kramas, skaka hand. Favoritpass hålls och favoritinstruktörer och favoritträningsbuddies återförenas. Då känns träningsglädjen i maggropen och det känns bra igen.

Vi vill också i fortsättningen kunna vara din egen trygga hemsal. Det är alla ni fina människor som är Sports Gym & CrossGym. Utan er finns ingenting❤️

VIKTIG INFO

VIKTIG INFO

Kära medlemmar, THL har nu gått ut med rekommendation om att undvika all hobby- och träningsverksamhet i grupp, och i och med detta pausar Sports Gym tillsvidare all gruppträning från och med idag både på Sports Gym och på CrossGym. Båda gymmen håller ändå öppet så du kommer in med ditt nyckelkort (SG: kl 5-22, CG: 24h) och kan träna som vanligt. Som det nu ser ut kommer vi även hålla receptionen öppen som vanligt, men vi följer fortfarande instruktioner och rekommendationer från myndigheterna. Håll gärna koll på våra sidor för uppdaterad info.

Om du tänker träna, var noga med att följa de gällande råden, dvs tvätta händer före under och efter träning, torka alla maskiner och redskap du använt med desinficeringsmedel som finns på utökade platser på gymmet och HÅLL DEJ HEMMA om du uppvisar minsta lilla symptom. På gymmet tränar äldre personer samt andra personer som hör till riskgrupperna. Även om du inte själv är rädd för viruset kan dina handlingar påverka andra. Vi hoppas på förståelse av er alla, detta är ju inte lätta beslut att ta för någon av oss. Ta hand om er!

Gott Nytt År 2020!

Gott Nytt År 2020!

Gör en tillräckligt liten förändring år 2020

Den bästa träningen är den som blir av Det kommande året uppmuntrar vi dig att tänka tillräckligt smått och enkelt. Ge dig själv chansen att vänja dig vid träning och vara du med den innan du kräver för mycket av dig själv. Fråga dig själv vad du kan göra redan idag för att förbättra din hälsa. Och gör det! Till en början är det inte ens viktigt att försöka optimera varken träning eller resultat. Enda viktiga är egentligen bara att komma iväg för att röra på sig. Först när det börjar kännas som en självklarhet att träna 2 ggr / vecka är det dags att öka träningseffekten.

Januari betyder för många nystart då det kommer till träning. Är du ny på gymmet så ställ in dig på t.ex. ett 30 minuters pass till en början, antingen individuellt eller i grupp, det räcker. Under 30 minuter hinner du förvånansvärt mycket. Eller ta fasta på en tid eller en grupp, förslagsvis CircuitGym måndagar kl. 17.30, tisdagar kl. 19.30 eller torsdagar kl. 19.30. Fantastiskt fina grupper att starta upp gymträningen med!

På gymmet är vi många som tränar, med olika mål och med olika tränings-erfarenheter. Och alla ryms med i våra fina utrymmen. Salarna är 6 st till antalet, så man behöver inte bekymra sig för att det är fullt, trots mycket bilar på parkeringen. Vårens grupptränings-schema är en skön mix där alla hittar sina favoriter. Vi uppmanar dig att våga prova nytt när du kommit igång. Det gillar kroppen! Du hittar längre spinningpass tisdagar kl. 17.50 med en ny instruktör, Heidi Skärström, som förutom Spinning också instruerar TabataPump (onsdagar). Hon är redo! Jättevälkommen Heidi, härligt! Emmy finns kvar som CircuitGym instruktör och som inhoppare på många pass. Hon lämnar oss inte utan satsar bara lite mera på studierna under våren 2020. Lindas mammaledighet tar slut i mars, JEEE så hon kommer småningom att synas mer på gymmet. Under januari och februari har vi också en praktikant med oss på gymmet, Carina Englund (studerar på Solvalla idrottsinstitut) som är ivrig att hjälpa till där det behövs. Dick är delvis tillbaka på tisdagkvällar och Diana, Marika, Kia, Anki o Svante snurrar på som vanligt!

Vi är redo för ett härligt träningsår tillsammans. Nu kör vi!

Gott Nytt år 2020 till Alla!