Gruppträning

Aktiviteter som passar dig

Vi erbjuder dig ett mångsidigt utbud inom gruppträning - vare sig du är ung eller gammal, nybörjare eller aktiv. Vår vision är att just du ska hitta en aktivitet som passar dig och som du njuter av. Tillsammans med våra erfarna och inspirerande instruktörer gör vi gruppträningen till en härlig upplevelse!

Schemabeskrivning - Hitta din favorit!

Body & Mind

RollerStretch
Massage av muskelfascia med pilatesrulle samt stretching.
Poweryoga
För ökad styrka, smidighet, balans och kroppskontroll. Du lär dig solhälsning A och B, samt flera stående och sittande positioner. Fokus ligger på rätt grundteknik. Strävan är att samordna rörelser och andning i ett flöde, dvs en vinyasayoga. Välkommen, du behöver inte ha några förkunskaper för att delta!
YogaStretch
Passar fint om du vill stretcha och stärka musklerna. Syftar till ökad rörlighet och smidighet. Vi strävar efter att samordna rörelserna och andning till ett behagligt flöde. Passar både nybörjare och mer erfarna yoga-utövare.
BarreMove
Funktionell träning med inspiration från yoga & balett. Träna igenom hela kroppen på ett effektivt men ändå skonsamt och tillåtande sätt. Förbättrar hållningen, styrka, kroppskontroll, bålstabilitet, rörlighet och balans. Kontakt med nya muskler utlovas. TESTA!
SportsYoga
Smart rörlighetsträning för alla! Speciellt för dej som tränar (mycket/ensidigt) styrka, puls, löpning etc. Stärk dina svaga länkar och prestera bättre i vardagen / på gymmet eller i din idrottsgren. Just du ska komma med!
CoreYoga

Styrka & stabilitetsträning för mage och rygg varvat med stretchövningar för nedre kroppen.

Basic

CircuitGym
Nytt namn på den traditionella cirkelträningen! Kort uppvärmning tillsammans på spinningcyklarna och sedan cirkelträning i maskinerna samt med fria vikter i Wellness Line. Passar bra för både nybörjare och erfarna tränare, samt för både kvinnor och män i alla åldrar
Pump
Gruppstyrketräning med skivstång och tyngder. Den mest framgångsrika gruppträningen ever! Du väljer själv dina vikter.
Core
Mångsidig bålträning! Kroppens kärnmuskulatur (mage & rygg) tränas både dynamiskt och statiskt
CircuitPulse
Cirkelträning i Energysalen. Både pulshöjande och muskelstärkande övningar i samma pass, vi jobbar en hel del med egen kroppsvikt men även med redskap.
LIIT
Low Intensive Interval Training - Bodyweight rörelser i långsamma intervaller.
(G)old Ladies & Boys
Seniorernas egen konditionscirkel med avslappnad stämning!
Step Flow

Enkla och kraftfulla stegkombinationer på stepbräda.

PULSE

Spinning
Den maximala konditionsträningen. Du sitter på spinningscykel i grupp och cyklar till medryckande musik.
HIIT
Intervallträning. Ett tufft pass där vi höjer pulsen, bränner fett och utmanar kroppen med olika övningar. Effektiv energiförbrukning!
Tabata
Högintensiv intervallträning. För dej som vill träna riktigt hårt!
Crosstraining
Funktionell cirkelträning på CrossGym24h på Kraftgatan 6 för Crossgyms medlemmar (övriga 10€/gång)
Crosstraining EMOM
EMOM - Every Minute On the Minute. Du gör x antal rörelser på varje startande minut. Effektiv cirkelträning på CrossGym24h på Kraftgatan 6 för CrossGyms medlemmar (övriga 10€/gång)
POWER
Effektiv styrketräning med viktstång!

Fun & Energetic

Step & Mix
Powerbetonade stegkombinationer på stepbräda. Styrke- och combatövningar läggs in som intervaller.
Coreball
Mångsidig, rolig och effektiv träning med stor balansboll.
Zumba®
Roligt och svettigt latinoinspirerat danspass
Cardio Flow

Enkla, logiska och kraftfulla stegkombinationer där ben & säte jobbar effektivt.

Afro
En dansklass med kraft och känlsa! Stora, levande övningar, med inspiration från natur och djur, som gör dig stark, glad och avslappnad. En dans som är mer fysisk än de flesta och som låter självkänlsan stiga i takt med trummorna.
Boot(y)camp
En brännande effektiv bak- och magträning!
Boxing

Boxing är ett effektivt träningspass både för nybörjare samt för länge hunna. På passen jobbar vi en hel del i par men alla tränar ändå individuellt enligt egen nivå. Vi går tillsammans igenom teknik, och man hänger med även om man inte har möjlighet att delta varje vecka. Garanterad kaloriförbrukning och träningsglädje. Superpass för rygg-och axelpartiet!