Enligt beslut från Regionförvaltningsverket i Sydvästra Finland måste alla konditionssalar i regionen stänga. Beslutet kom ut ikväll och gäller för tidsperioden 1–14.4. Så med 6,5 timmars varsel och med sorg i hjärtat är vi tvungna att stänga Sports Gym & CrossGym under den tidsperioden.

Till aktiva medlemmar erbjuder vi Online-pass samt lånar ut redskap för hemmaträning. Du som vill låna redskap kan imorgon torsdag kl 15.30-17.30 låna pumpstänger & stepbrädor från uteförrådet. På tisdag 6.4 lånar vi ut redskap från Sports Gym kl 11 - 12 samt kl 15-18. På onsdag 7.4 lånar vi ut redskap från CrossGym kl 16 -18.

Vi är tacksamma om du håller ditt medlemskap i kraft, men förstår också dig som behöver frysa ditt medlemskap. Alla frågor som rör ditt medlemskap ber vi dig rikta till vår e-post (info(a)sportsgym.fi), som vi svarar på fr.o.m. tisdag 6.4. Alla berörs av detta och vi får fortsätta stöda varandra på distans under en tid. Tillsammans är vi starka och tar nog oss igenom det här också!