Yle Vega Åboland 2.12.2020:

___

Hämmentävät ajat rajoituksineen jatkuvat. Ihmiset jotka voivat vain huonommin tekemättä jääneen liikunnan takia ovat päivittäin meihin yhteydessä. Liikuntapalveluja tarjoavana yrityksenä joudumme suhtautumaan haastaviin olosuhteisiin; suosituksia joita meidän pitää itse tulkita sekä tehdä omia riskiarvioita. Pandemian alusta asti olemme sopeuttaneet toimintaamme aina tarvittaessa ja tulemme tietenkin edelleen tekemään tarvittavia säädöksiä jotta voimme jatkossakin tarjota tilavia harjoittelumahdollisuuksia.

Meillä on suuret tilat jotka mahdollistavat kuntosaliharjoittelun turvavälit säilyttäen. Pidämme aktiivisen ryhmäliikuntaohjelman johon sisältyy paljon tunteja pienentääksemme ryhmäkokoja. Rajoitamme kaikkia ryhmäkokoja (9+1) 3.12.2020 alkaen. Jos jollekin tunnille saapuu liian monta osallistujaa pidämme valmiuden ohjata toisen tunnin samaan aikaan! Näin kaikki saavat treenata. Tarjoamme myös jatkossa ohjatun ulkotunnin maanantaisin. Siivoamme ja putsaamme tarkkaan, ja pidämme huolen että desinfiointiaineita ja käsisaippuaa löytyy joka paikasta ympäri salia. Teemme tämän kaiken ja vähän lisää jotta teillä olisi mahdollisuus jatkaa treenaamista ja huolehtia omasta terveydestänne.

Tiettynä aikoina salilla on runsaasti tilaa ja ryhmäliikuntakoot hyvin pieniä. Välillä voi olla vähän enemmän painetta. Ota mielellään yhteyttä meihin saadaksesi tietoa siitä miltä kävijämäärät näyttää jolloin voit suunnitella omaa treeniäsi mahdollisimman hyvin. Suositeltavaa on harjoitella rauhallisimpina aikoina jos vaan mahdollista!

Kiitos että pidät turvaväliä, peset käsiäsi tarkkaan ja harjoittelet vain silloin kun olet täysin terve. Ja KIITOS ettet jäädytä korttiasi tai irtisano jäsenyyttäsi tämän jakson aikana. Sports Gym ei ole mitään ilman sinua. Yhdessä mennään tämän läpi.