Tämä tilanne ei ole nyt kenellekään helppo! Selviytyäksemme tästä odottamattomasta kriisistä meidän pitää kaikkien uskoa tulevaisuuteen! Pitää uskoa siihen että uskallamme pitää ovet auki heille jotka edelleen haluavat treenata vaikeista ajoista huolimatta. Tiedostamme että jokainen päivä gymillä voi olla viimeinen pitkiin aikoihin. Ja meidän pitää myös uskoa siihen että voimme kohta taas avata ovemme kaikille jotka haluavat aloittaa taas uudelleen harjoittelemisen kunhan tämä epätodellinen tilanne rauhoittuu.

Nöyryydellä seuraamme viranomaisten suosituksia ja myös jäsentemme toiveita ja ajatuksia. Punnitsemme jokaista päätöstä tarkkaan ja päätöstemme seuraamuksia. Mm täältä https://sky-ry.fi/uutiset/ seuraamme viranomaisten tiedotteita ja tällä hetkellä päivitystä tiukennetuista linjoista ja jopa rajoitteista ja kielloista.

Mutta, jaksamme myös ajatella tulevaisuutta ja unelmoida ajasta jolloin tämä kauhea tilanne on ohi. Ajasta jolloin meidän ei tarvitse koko ajan muistuttaa kaikkia pesemään käsiään. Desituoksun ei tarvitse leijua raskaana ilmassa saleissa eikä kertakäyttöhanskat ole enää käytössä. Saamme taas hikoilla yhdessä ilman metrien välimatkoja, seurustella, nauraa yhdessä, halailla, kätellä. Sports Gymin ihana tunnelma! Suosikkitunnit vedetään taas normaalisti ja suosikkiohjaajat ja suosikkitreenikaverit yhdistyvät. Treenin tuoma ilo palaa ja kaikki tuntuu taas hyvältä.

Haluamme myös jatkossa olla sinun oma tuttu ja turvallinen kuntosalisi. TE rakkaat ihanat ihmiset olette Sports Gym ja CrossGym. Ilman teitä ei ole mitään