Tee tarpeeksi pieni muutos vuonna 2020

Paras treeni on se joka tulee tehtyä. Tulevana vuonna kehotamme sinua tekemään tarpeeksi pieniä muutoksia ja lupauksia. Anna itsellesi aikaa tottua treeniin ja mahdollisuus olla sen kanssa sinut ennen kuin vaadit itseltäsi liikoja. Kysy itseltäsi mitä voit tehdä jo tänään parantaaksesi omaa terveyttäsi. Ja tee se! Alussa ei ole edes tärkeää yrittää optimoida treenejä eikä tuloksia, ainoa tärkeä tavoite on päästä liikkeelle. Vasta sitten kun 2 treenikertaa viikossa tuntuu itsestäänselvyydeltä on aika lisätä treenitehoja.

Tammikuu on monelle aika tehdä uudelleenaloitus mitä tulee treeniin. Jos olet uusi gymillä voit aloittaa esimerkiksi tulemalla 30min ohjatulle tunnille tai kuntosalille, se riittää. 30 min aikana ehdit tehdä yllättävän paljon. Tai valitse itsellesi yksi tietty aika joka viikko jolloin tulet salille niin siitä tulee rutiini. Esim CircuitGym maanantaisin klo 17.30, tiistaisin klo 19.30 tai torstaisin klo 19.30. Mahtavia ryhmiä aloittaa kuntosaliharrastus!

Salilta löytyy monenlaista treenaajaa omine tavoitteineen sekä erilaisilla kokemuksilla. Ja kaikki mahtuvat hienoihin tiloihimme. Meiltä löytyy 6 kpl eri salia joten ei tarvitse huolehtia siitä että tilat loppuvat kesken vaikka autoja voikin olla pihalla paljon. Kevään ryhmäliikuntaohjelma on ihana sekoitus erilaisia tunteja josta kaikki löytävät oman suosikkinsa. Kehotamme sinua kokeilemaan jotain uutta kunhan pääset vauhtiin! Kroppasi kiittää sinua siitä!

Löydät pidemmän spinningtunnin tiistaisin klo 17.50 uuden ohjaajamme Heidi Skärströmin kanssa, joka vetää spinningin lisäksi myös TabataPump-tuntia (keskiviikkoisin). Hän on niin valmis ohjaamaan! Lämpimästi tervetuloa joukkoomme Heidi, ihanaa! Emmy löytyy ohjelmasta kuntopiiriohjaajana sekä sijaisena. Hän ei jätä meitä vaan keskittyy kevään aikana enemmän opintoihin. Lindan vanhempainvapaa loppuu maaliskuussa, JEE joten häntä nähdään kohta taas enemmän salilla. Tammikuun ja helmikuun aikana löydät salilta myös harjoittelijan, Carina Englundin joka opiskelee Solvallan urheiluopistolla. Dick tulee välillä käymään tiistai-iltaisin sekä Diana, Marika, Kia, Anki ja Svante pyörivät täällä tuttuun tapaan!

Olemme niin valmiita vastaanottamaan ihanan treenivuoden 2020 yhdessä. Nyt lähtee!

Hyvää Uutta Vuotta2020 kaikille!