Gör en tillräckligt liten förändring år 2020

Den bästa träningen är den som blir av Det kommande året uppmuntrar vi dig att tänka tillräckligt smått och enkelt. Ge dig själv chansen att vänja dig vid träning och vara du med den innan du kräver för mycket av dig själv. Fråga dig själv vad du kan göra redan idag för att förbättra din hälsa. Och gör det! Till en början är det inte ens viktigt att försöka optimera varken träning eller resultat. Enda viktiga är egentligen bara att komma iväg för att röra på sig. Först när det börjar kännas som en självklarhet att träna 2 ggr / vecka är det dags att öka träningseffekten.

Januari betyder för många nystart då det kommer till träning. Är du ny på gymmet så ställ in dig på t.ex. ett 30 minuters pass till en början, antingen individuellt eller i grupp, det räcker. Under 30 minuter hinner du förvånansvärt mycket. Eller ta fasta på en tid eller en grupp, förslagsvis CircuitGym måndagar kl. 17.30, tisdagar kl. 19.30 eller torsdagar kl. 19.30. Fantastiskt fina grupper att starta upp gymträningen med!

På gymmet är vi många som tränar, med olika mål och med olika tränings-erfarenheter. Och alla ryms med i våra fina utrymmen. Salarna är 6 st till antalet, så man behöver inte bekymra sig för att det är fullt, trots mycket bilar på parkeringen. Vårens grupptränings-schema är en skön mix där alla hittar sina favoriter. Vi uppmanar dig att våga prova nytt när du kommit igång. Det gillar kroppen! Du hittar längre spinningpass tisdagar kl. 17.50 med en ny instruktör, Heidi Skärström, som förutom Spinning också instruerar TabataPump (onsdagar). Hon är redo! Jättevälkommen Heidi, härligt! Emmy finns kvar som CircuitGym instruktör och som inhoppare på många pass. Hon lämnar oss inte utan satsar bara lite mera på studierna under våren 2020. Lindas mammaledighet tar slut i mars, JEEE så hon kommer småningom att synas mer på gymmet. Under januari och februari har vi också en praktikant med oss på gymmet, Carina Englund (studerar på Solvalla idrottsinstitut) som är ivrig att hjälpa till där det behövs. Dick är delvis tillbaka på tisdagkvällar och Diana, Marika, Kia, Anki o Svante snurrar på som vanligt!

Vi är redo för ett härligt träningsår tillsammans. Nu kör vi!

Gott Nytt år 2020 till Alla!