Rakkaat jäsenet!

Toivomme että luet seuraavan tekstin huolella läpi! Tämänhetkisten tietojen mukaan olemme päättäneet avata Sports Gymin 14.5. Teemme tämän kuitenkin muutamalla rajoituksella. Seuraamme tietenkin tilannetta koko ajan ja teemme uusia päätöksiä tarvittaessa. Tällä hetkellä voimme hallituksen tavoin tehdä vain riskiarvioita. Koronavirus tulee monien arvioiden mukaan pysymään mukana vielä kauan eikä kukaan tiedä onko nyt parempi vai pahempi hellittää rajoituksia heti tai odottaa syksyyn. Liian kovat rajoitukset voivat joidenkin arvioiden mukaan iskeä jopa vielä pahempana takaisin myöhemmin. Joten 14.5 alkaen voit taas aloittaa treenit omalla lempisalillasi!

Aloitamme avaamalla yksilöharjoittelumahdollisuuden kuntosalipuolella. Palaamme asiaan koskien Sports Gymistä lainattuja välineitä. Palautus tulee alustavasti tapahtumaan 12-13.5 välisenä aikana. Ryhmäliikuntavälineitä sekä CrossGymistä lainattuja välineitä pyydämme palautukseen myöhemmässä vaiheessa. Ajatuksena on myös aloittaa ryhmäliikunta, sekä sisällä että ulkona. Tietenkin rajoitusten mukaan eli ryhmässä olisi alkuun max 9 henkilöä. Lisää infoa tästä myöhemmässä vaiheessa. Päivitämme tilannetta teille asap. Suunnittelemme avaavamme CrossGymin 1.6. HUOM!! Jos sinulla on kortti pelkästään CrossGymille olet tervetullut harjottelemaan Sports Gymille kunnes CrossGym avataan.
Nyt toivomme kaikilta apua jotta voimme pitää kuntosalin auki! Tärkeimpänä käsienpesu, eli saippuaa ja vettä vähintään 20sek, etenkin ennen treeniä mutta mielellään myös sen aikana. Sulje hana kyynärpäälläsi. Pyyhi kätesi kuivaksi! Tämä on todella tärkeää, voimme jopa sulkea korttisi jos et seuraa ohjeita. Vältä koskemasta kasvojasi. Sitten vielä desinfiointi. Pyyhi kaikki laitteet ja välineet käytön jälkeen. Paperia ja desinfiointiainetta löytyy salilta joten niitä on helppo käyttää. Toivomme myös mahdollisimman vähän hengailua pukuhuoneissa, joten toivottavaa on että tulet treenikamppeet päälläsi salille jolloin pukuhuoneessa kulutettu aika vähenee. Ja vielä, pidäthän etäisyyttä toisiin! Jos kaikki seuraavat ohjeistuksia pääsemme jatkamaan ja nauttimaan treeneistä taas! Ja me siivoamme tietenkin normaaliin tapaan ja pyyhimme pintoja ja ovenkahvoja useammin ja tarkemmin. Yhdessä olemme vahvoja!

Ja pysyt tietenkin kotona jos olet kipeä tai tunnet pienintäkään oiretta, KAIKKIEN takia!!

Olemme todella kiitollisia teille jotka pidätte jäsenyytenne aktiivisena vaikka emme teitä näekään salilla vähään aikaan. Tämä auttaa meitä uskomattoman paljon myös tulevaisuudessa jotta voimme myös jatkossa tarjota teille hienot treenipuitteet.

Vaikka ulospäin näkyvä toiminta elää hiljaiseloa niin teemme taustalla kovasti työtä jotta kaikilla olisi jotain vielä parempaa jonne palata. Mitä tulee ryhmäliikuntaan niin tuttuja tunteja löytyy edelleen, mutta myös UUTTA tulossa mm JUNGLE BODY ja Kahvakuulatunnit. Crosstraining löytyy nykyään myös Sports Gymiltä samalla kun CrossGym24h:n toiminta jatkaa normaalisti ja melkein muuttumattomana. Muutama lisälaite sinne on tullut. Sports Gymin ryhmäliikuntasalit ovat uudistuksen alla ja myös vastaanotto! Meillä on uusi kova HeavyLine & CrossStudio sekä kohtapuolin uusi Energy Studio raikkaalla värityksellä ja uudella lattialla. Vastaanottoa on pitänyt uudistaa jo noin 10 vuotta, mutta olemme tähän asti priorisoineet muita juttuja. Nyt olemme vihdoinkin saaneet noin 30 vuoden tavarasäästöt purattua. Odotamme innolla että saamme nähdä teidät kaikki uusissa tiloissamme. Olemme myös uudistaneet ja modernisoineet (kun te rakkaat jäsenet olette olleet poissa tieltä ) kulunvalvontaa ja laskutusta, tämän tulet huomaamaan kun saat tulevaisuudessa rekisteröityä ”tägillä” magneettikortin sijaan. Odotamme niin jälleennäkemistä ja katsomme nöyrinä mutta innostuneina tulevaisuuteen.

❤️: Sports Gym