Kära medlemmar!

Ta dig tid att läsa detta! På basen av den information som finns har vi beslutat att fr.o.m. 14.5 öppna Sports Gym. Vi gör det ändå med stor försiktighet, genom att förebygga och med vissa begränsningar. Självklart följer vi läget från dag till dag och tar nya beslut vartefter. Idag kan vi, liksom regeringen bara göra riskbedömningar. Corona-viruset kommer enligt många bedömningar att finnas kvar länge och ingen vet idag om det är bättre eller sämre att släppa på begränsningarna nu eller vänta till längre fram. Allt för strikta begränsningar tror man idag t.o.m. kan göra att viruset slår till med större kraft under en eventuell andra våg. Så fr.o.m. 14.5 kan du alltså igen träna på ditt favoritgym!

Vi börjar med att göra den individuella gymträningen tillgänglig. Vi återkommer närmare angående återlämning av lånade redskap från Sports Gym. Detta sker preliminärt under tiden 12-13.5. Gruppträningsredskap samt CrossGyms redskap tar vi emot vid ett senare tillfälle. Tanken är att också komma igång med gruppträningen småningom, både utomhus och inne. Enligt rådande restriktioner begränsar vi förstås deltagandet till max 9 personer. Mer om detta inom kort. Vi uppdaterar asap. CrossGym planerar vi öppna 1.6. OBS!! Har du kort till CrossGym är du välkommen att träna på Sports Gym fram tills vi öppnar CrossGym igen.

Nu behöver vi alla hjälpas åt för att kunna hålla gymmet öppet. ￰ Som viktigaste åtgärd ser vi att alla är extra noga med handtvätten, det som gäller är tvål och vatten i minst 20 sekunder, framförallt innan du börjar träna, men gärna också under tiden du tränar. Stäng av kranen med armbågen. Torka händerna torra! Vi kan t.o.m. stänga av dig om du inte sköter detta! Undvik att händerna är i kontakt med ansiktet. Därefter kommer desinficering. Torka av maskiner och redskap du använder. Dessutom, kom gärna ombytt till gymmet för att minimera tid i omklädningsrummen där ytorna är begränsade. Och sist men inte minst, håll avstånd till varandra. Om vi alla bjuder till så kan vi fortsätta njuta av den SÅ viktiga träningen. Desinficering och papper finns tillgängligt så att du enkelt kan torka av de redskap du använder. Och vi städar givetvis som vanligt och torkar dessutom av gemensamma ytor och handtag extra ofta och noggrant. Tillsammans är vi starka!

Och självklart: stanna hemma om du är sjuk eller känner minsta lilla symptom. För ALLAS skull!

Vi är enormt tacksamma för alla er som håller sitt medlemskap aktivt även om du inte synts eller kommer att synas på gymmet på en tid. Detta hjälper oss oerhört mycket så att vi också i fortsättningen, när hela den här situationen ligger bakom oss kan erbjuda alla en suverän träningsoas.

Fast verksamheten som synts utåt legat på sparlåga, har vi jobbat hårt för att alla skall få någonting som är ännu bättre att komma tillbaka till. Förutom det mesta av tidigare gruppträningspass har vi NYA gruppträningspass på gång, bl.a. JUNGLE BODY och Kettlebells. Crosstraining finns nu även på Sports Gym samtidigt som CrossGym24h och konceptet där hålls så gott som oförändrat. Lite mindre dubbla redskap där och lite mer maskiner för vanlig gymträning bara. Vi förnyar också reception samt gruppträningssalarna på Sports Gym. Vi har en ny häftig Heavy Line & CrossStudio samt småningom en ny Energy Studio med fräscha färger och nytt golv. Reception har vi tänkt förnya i typ 10 år, men alltid prioriterat annat. Nu har vi äntligen rensat ut nästan 30 års sparande. Det ska bli superskönt att få ta emot er i uppdaterade utrymmen. Vi passar också på (med er fina medlemmar ur vägen ) att uppdatera ekonomistyrning, fakturering samt modernisera besöksregistreringen. Du kommer i fortsättningen att göra din registrering med en ”tag”. Vi ser så fram emot att få träffa er igen och vi tar med ödmjuk iver oss framtiden an.

❤️: Sports Gym