Vi vill inte vara efterkloka utan nu tar vi det säkra före det osäkra. Vi känner att alla har ett stort samförstånd, med ett gemensamt mål: Tillsammans fixar vi detta!

Vi försöker ge svar på de vanligaste frågorna i dagsläget:

Vad händer med mitt medlemskap när Sports Gym och CrossGym stänger?
Vi kan pausa ditt medlemskap under tiden. Man får naturligtvis gärna också bara fortsätta 🙂 Ett tredje alternativ är att låna redskap under tiden vi har stängt, dvs då pausar man inte sitt medlemskap. Man kan låna stepbrädor, pumpset, vikter, kettlebells, foamrollers, gummiband, mattor etc och bygga sitt eget lilla hemmagym under tiden vi har stängt. Spinningcyklar lånar vi också gärna ut, men då behöver du paketbil eller kärra om du ska få den hemfraktad. Var och en får själv på plats plocka ihop det som behövs för att få den egna träningen att fungera. Hoppas du satsar på det här alternativet just nu! Hör av dig till Svante på tel.nr 0400-524330 om du är intresserad.

Hur länge har Sports Gym och CrossGym stängt?
Vi har stängt t.o.m. 30.4. En ytterligare förlängning är möjlig. Vi informerar om förändringar via vår hemsida och via sociala medier.

Hur ska jag göra med mina fakturor?
Vi ber dig att i det här skedet betala fakturorna. Krediteringarna och förlängningarna tar vi oss an längre fram när vi vet hur länge stängningen pågår.

Behöver du kontakta oss ber vi att kontakten sker via e-post info@sportsgym.fi. Detta för att underlätta all dokumentation och hantering i reception. Vi ber dig också att ha tålamod med att svaret kanske dröjer.

Ta hand om varandra🙏