Varmuuden vuoksi otamme nyt varovaisuustoimet käyttöön mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

Pyrimme tässä vastaamaan tämän hetken tavallisimpiin kysymyksiin:

Mitä jäsenyydelleni tapahtuu nyt kuin Sports Gym ja CrossGym suljetaan?
Voimme laittaa jäsenyytesi tauolle tämän aikana. Mielellään saat myös jatkaa jäsenyyttäsi normaalisti 🙂 Kolmas vaihtoehto on lainata liikuntavälineitä kotiin ja tällöin myös pitää jäsenyytesi aktiivisena. Meiltä löytyy lainaksi steppilautaa, pumpsettiä, painoja, kahvakuulia, foamrolleria, kumppareita, mattoja jne joiden avulla voit rakentaa oman pienen kotikuntosalin ajaksi jolloin sali on suljettuna. Spinningpyörää lainaamme myös mielellämme, mutta tarvitset pakettiauton tai kärryn jolla saat sen kuljetettua kotiin. Jokainen voi itse kerätä tarvitsemansa välineet joilla saada oman treeninsä sujumaan kotioloissa. Toivomme että tämä vaihtoehto olisi sinulle nyt mielekäs! Jos kiinnostuit ota yhteyttä Svanteen 0400-524330

Miten kauan Sports Gym ja CrossGym pysyvät suljettuina?
Olemme suljettuina 30.4 asti. Mahdollisesti myös pidempään, tiedotamme muutoksista kotisivuillamme ja somessa.

Mitä teen laskuilleni?
Pyydämme sinua tässä vaiheessa maksamaan laskusi. Hyvitykset ja pidennykset järjestetään sitten kun tiedämme kauanko joudumme olemaan suljettuina.

Pyydämme olemaan tarvittaessa yhteydessä sähköpostitse info@sportsgym.fi. Näin saamme kaiken yhteydenpidon kirjattua ja tämä helpottaa asiointia vastaanotolla. Pyydämme myös kärsivällisyyttä vastausten kanssa, vastausaika voi olla normaalia pidempi.

Pitäkää huolta toisistanne🙏