För oss är det enormt viktigt att alla skall känna sig trygga här hos oss.

Därför förverkligar vi öppnandet av gymmet stegvis och kontrollerat med vissa restriktioner. Nu gör vi träningsmöjligheterna tillgängliga igen samtidigt som vi gör allt för att minimera riskerna och öka tryggheten. Här har vi i personalen samt ALLA ni medlemmar ett stort ansvar för att gymmet fortsättningsvis skall kunna hålla öppet.

Till en början kan du träna under specialöppettiderna, dvs nyckelgymmet öppnas inte ännu!

Vi behöver i första hand få tillbaka fria vikter (stänger, viktplattor och hantlar) från dig som lånat dessa. Återlämningsdag blir onsdag 13.5 och torsdag 14.5. Vi hör av oss till dig personligen för närmare tidpunkt för just ditt återlämnande

När du kommer till gymmet:

Gör det via reception, vi vi vill ta ett kort personligt infotillfälle med alla! Det är mycket som hänt och fortfarande mycket på G, samtidigt går vi igenom hygiendirektiven personligen. Nyckelgymmet öppnar vi först i följande skede. Och gruppträningarna HOPPAS vi kunna starta upp i juni.

FÖLJ HYGIENDIREKTIVEN:

  • Handtvätt! Det som gäller är tvål och vatten i minst 20 sekunder, framförallt innan du börjar träna, men gärna också under tiden du tränar. Stäng av kranen med armbågen. Torka händerna torra! Vi kan t.o.m. stänga av dig om du inte sköter detta! Undvik att händerna är i kontakt med ansiktet.
  • Desinficering! Torka av ALLA maskiner och redskap du använder. Desinficering och papper finns enkelt tillgängligt på flera olika ställen.Vi i personalen städar givetvis som vanligt och torkar dessutom av gemensamma ytor och handtag extra ofta och noggrant.
  • Kom ombytt till gymmet för att minimera tid i omklädningsrummen där ytorna är begränsade. Duscharna är inte tillgängliga.
  • Värm upp utomhus! Löpmattor, crosstrainers samt cyklar är inte i bruk för tillfället. OBS! INGA UTESKOR INOMHUS! Byt skor då du kommer in.
  • Sist men inte minst, håll avstånd till varandra.

Om vi alla bjuder till så kan vi fortsätta njuta av den SÅ viktiga träningen. Tillsammans är vi starka!

Och självklart: stanna hemma om du är sjuk eller känner minsta lilla symptom. För ALLAS skull!

VÄLKOMMEN TILLBAKA TILL DITT FAVORITGYM!