Meille on tosi tärkeää että kaikilla on turvallinen olo täällä salilla.

Tämän takia avaamme porrastetusti sekä rajoituksin taataksemme turvallisen treenin. Avaamme harjoitusmahdollisuudet uudelleen samalla kun teemme kaikkemme minimoidaksemme riskejä sekä lisäten turvallisuutta salilla. Henkilökunnallamme sekä KAIKILLA jäsenillä on tässä suuri vastuu, jos kaikki seuraavat ohjeistuksia voimme myös jatkossa tarjota treenimahdollisuuksia.

Aluksi voit harjoitella erikoisaukioloaikojen aikana, eli avainsali ei ole vielä auki!

Näin ensialkuun tarvitsemme takaisin vapaita painoja (tankoja, levypainoja ja käsipainoja) sinulta jolla on näitä lainassa. Palautuspäivät ovat keskiviikko 13.5 sekä torstai 14.5. Otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä koskien palautusta

Kun tulet salille:

Tule sisään vastaanoton kautta, haluamme mahdollisuuden pitää pienen infotilaisuuden kaikkien kanssa! Täällä on tapahtunut paljon muutoksia ja vielä on monta rautaa tulessa, ja samalla käymme myös hygieniaohjeistuksia läpi henkilökohtaisesti. Avainsali avataan vasta seuraavassa vaiheessa. Ja TOIVOMME että voimme aloittaa ryhmäliikunnan kesäkuussa.

SEURAA HYGIENIAOHJEITUKSIA:

  • Käsienpesu! Vettä ja saippuaa vähintään 20 sek, ainakin ennen treenejä mutta mielellään myös treenien aikana. Sulje hana kyynärpäälläsi. Pyyhi kädet kuiviksi! Voimme jopa sulkea korttisi jos et seuraa tätä! Vältä koskemasta kasvojasi.
  • Desinfiointi! Pyyhi kaikki käyttämäsi laitteet ja välineet. Desinfiointiainetta ja paperia löytyy monesta paikasta ympäri salia. Henkilökunta siivoo tavalliseen tapaan ja myös tehostetusti pyyhitään ja putsataan kahvoja sekä yhteisiä tiloja.
  • Tule salivaatteissa salille ja vältä pukuhuoneissa hengailua jossa tilaa on rajoitetusti. Suihkut eivät ole käytössä.
  • Lämmittele ulkona! Juoksumatot, crosstrainerit ja pyörät eivät ole käytössä. HUOM! EI ULKOKENKIÄ SISÄLLE! Vaihda kengät kun tulet sisälle.
  • Pidä turvaväliä!

Yhdessä kun teemme kaikkemme voimme nauttia tärkeistä treenihetkistä turvallisesti!

Ja on sanomattakin selvää että PYSYT KOTONA jos on pienintäkään oiretta. Kaikkien takia.

TERVETULOA TAKAISIN LEMPISALILLESI!